Bebisar!

Jag fick precis nys om att en gammal polare/klasskompis sen gymnasiet väntar barn med en annan polare/klasskompis sen gymnasiet till mig, ja dom blev ihop efetr skolan.
Men dom väntar tydligen en småtting?!

Jag förstår inte, varför folk i ens närhet går och blir på smällen?
Visst inget fel i det, bara det att jag skulle itne kunna se mig med magen i vädret och vänta en Perra Jr inom loppet av ½år, de går liksom inte, jag är för ung, för omogen, jag vill av fri jag vill kunna resa, supa & svina ett tag till.
Träffa polare som jag vill utan att känna mig hindrad av att behöva passa upp på min unge, tutta den ofta, ligga vaken om nätterna med en skrikande unge, inte få någon sömn, med ett barn komemr ansvar, ett stort ansvar, och inte kan jag ta så stort ansvar för en annan människas liv, en liten baby!
Oh ne, jag tycker det är läskigt, så kan ju säga på rak arm att inom de närmsta 2-3 åren lär ingen se mig på smällen med en putande bebimage, å nej.
Jag ska då få fatt i mitt körkort, hinna skaffa mig ett jobb, jobba ett tag, bo ihop med min käraste, Mats & Pune i Baggbo.
JA Jag ska leva ihop med 3st karlar men de blir nog awsome skulle jag tro =P

Ja nä jag är jätte glad för alla de människor jag känner som har barn, och jag är säker på att ni är världens bästa föräldrar för ert barn :)
jag vill inte låta som att jag tycker ni gjort nåt dåligt som skaffat ungar, bara det att jag blir så förvånad över att ens nära/bekanta skaffar barn.
Och ja som sagt jag är inte redo så förvänta er inte att se mig med magen i vädret på några år frammåt i vart fall =P 


Ha de gött alla mammor & pappor och blivande mammor och pappor :)
Ta hand om er & era småttingar :)


Kommentarer
Postat av: MARIA

Haft en bra helg so far? :)

2009-08-09 @ 02:59:49
URL: http://mariadaos.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilka?

2009-08-09 @ 09:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0