Måndag!

Sega jävla dag, ville egentligen inte gå upp i morse runt kl 9, men jag tvingade mig själv till det, och det gick ju till slut.
Har väl gjort lite nytta i dag kanske, började att städa i ordning nere i källarn/tvättstugan med morsan.

Käkade kebabkött & pommes till lunch innan, kunde itne låta bli de va så jäkla gott så jag åt & åt ända tills jag mådde illa, fan vad mycket jag pressade i mig, men de av så fruktansvärt gott!!!!
Måste allt ta mig i kragen och fundera över detta, var inge bra, mådde illa som ett cp efter och hade väl ångest för att jag mölade i mig sådan mängd :(
Fy skämms :)

Sitter och tjötar med Fälth på msn, han ska ju med till Kenny på midsommar, och den karln var år och dar sen man såg senast säkerligen inte sets sen när jag va 17-18, så kommer bli fett jäkla kul å träffa på min absoluta supa-faaan polare haha, supa-spy-dricka ännu mer-spy-dricka mer igen....osv, typ så... ganska illa!!! =P
Nä de va tider det, ja sen kommer den massa andra gamla party folk verkar det som med, så kan ju inte bli annat än lyckat, nostalgiskt och jävligt sköj!
Har höga förhoppningar om att få se allas våran Tord (Totte), de va evighetersen man såg honom med hehe.

Sen har jag förhoppnings vis med mig, Mia,Obbe,Helle,Alex & Richard, Kusin Robin & hans tjej Malin, och få se om Nelly & Eddie blir på, ja jag har i vart fall frågat några stackare om dom ska med till gamla Fillesås och få lite känsla av nostalgi!
Tillbaka blickar från våran vilda ungdoms dagar!
Ute i Kennys lada!

Måste erkänna att det är jäkligt trist att det inte blir nåt Dalarna & älskling på midsommar, men det har ju sina anledningar, men detta är ju inte sista midsommarn heller, och snart kommer jag ju förhoppningsvis ha packat mina väskor och flyttat upp till min käraste för gott :)



Nä fan Fälth & jag e taggade för midsommar, som fan ;)
Jag längtar!!!!


Nu vetti fan vad mer jag ska skriva, ska sätta på kaffe tills dess att farsan anländer hem från ännu en jobbedag.
Sen ska jag ut & rida hade jag planerat, får se om det blir verkställt =P



hej hopp!
























Ps. sakanar min älskling och hoppas på att få se honom snart igen :)
       Kom hiiit söt :)












 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0