Söndag.



Ja då var det söndag, hela min dag i går gick till att ligga bakis, fan inte mått så skit på länge, blev spyfärdig så fort jag reste mig, och ja spya blev det ett antal gånger, jag va verkligen helkass i går, och tanken på att dricka nu kommande helg fick mig att må ännu, sämre haha, men kan bero på den saliga blandningen alko i fredags och mycke shottar hehe :P

Men det var riktigt trevligt :)
Nelly Sara & Jag var vakna till efter kl 6 på morgonen i går, hade riktigt nice, kommer upp bilder på bilddagboken & kanske här, antingen senare i dag eller så får det bli i morgon.
Folket åkte hem runt kl 12 i går, efter de låg jag och mådde dåligt fram till kl 18.30 på kvällen hehe,då kunde jag med att äta en pytteliten bit mat, efter det låg jag på soffan helt död, runt kl 20 gick jag ut och bastade ur mig de sista ångorna, låg i bastun i 1timma ca.
Jäkligt gött var det hehe sen efter de glodde jag lite på tv, kl 00. började The Rock på tv, gick ut i stigan för att kolla, somnade på soffan så missade halva filmen, men jag vaknade 30 min innan slutet, tänkte att de va ju skit bra att jag inte missa slutet, men ja de gjorde jag ju ändå somnade nog om lika fort igen haha, så vaknade jag precis när nästa film började, snopet, men då kravlade jag mig upp ur soffan och lade mig i sängen och somna med det samma.

I dag blir chill, ska försöka orka med ridning i dag med, i går fanns inte en chans för mig attt jag skulle palla det hahaha!

Tack för en bra fredag och att resultatet visade sig i den värsta bakfyllan på länge haha!
Nä fan de va trevligt som fan, tack för besöket :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0