Planer för helgen


I helgen blir det att det bär av mot Götet ännu en gång, ska till mormor faktiskt, ska hälsa på henne lite så blir väl bada badkar & käka pizza :)

Sen vetti fan vad som händer senare på kvällen kanske ska träffa John om han hade tid till det.
Sen blir de slagga hos mormor elelr någon annan och på söndag bör det av hem till HellePelle, ska dit kolla film & kika på Helles kattunge hon hämtat hem i dag tydligen :)
ska bi nice :)

Blir nog en lugn helg denna helgen i vart fall =P
Blev lite mycket sprit förra helgen haha!
Men de va skoj som fan :)


Nu ska jag hoppa ut i bastun, ska bli skön skönt :)

Uttråkad!

Ja fan asså de senaste dagarna har vart svin trista, varför vet jag inte men ja dom har bara vart extremt långtråkiga!
Men ja man kan inte ha kul jämnt.
Hoppades ju på besök i veckan men nja de kanske inte fanns tid till det, var ju inget bestämt heller, men de hade vart skoj.
Minns att Fälth snacka om att kanske komma åt detta hållet denna helgen, så får se om man får tag på karln och om han skulle mot borås, götet eller kungsbacka?
Hade vart kul att råkas, vi får väl se.

Agnes växer och frodas föresten, eller nej kanske inete har nämnt här i bloggen att mamma hämtade valp för ca 1 månadsedan, lilla Agnes :)
Hon e så söt, ska väl slänga upp en bild på henne här med :)

Satt å funderade lite förut plus kollade igenom de få bilder som inte försvann med den extra hårddisken som la av för mer ca 1 månadsen.
Och ja då kände jag bara suget efter att jag vart sugen på att ha fest!
Så jag funderar lite kring det, angående möjligheter till det, det hade vart kul, om inte annat får jag väl ha utflyttningsfest i höst när jag till min förväntan flyttar???
Jo håller tummarna för flytt då :)

Ja nä nu orkar jag inte skriva mer här, ska kolla efter något och äta känner att det börjar suga lite i magen efter mat =P


Ha det götti göttan göd :)




Lilla söta Agnes, hon har så roliga miner för sig ibland =P


Guitar Hero.



Jaa... i dag har inte hänt så mycket, mestadels suttit i vardagsrummet och spelat Guitar Hero till o ifrån, har ju fått springa å se efter lilla Agnes emellanåt.
Ryggen känns bättre, haha i dag skulle va en sån dag då amn behövde "flysjö-massage" fick de i fredags, jäklar vad de kändes, men fan man kände sig som en ny människa med ny rygg haha!

Mamma dammsuger efter de ska jag lira lite mer Ps3 :)
Sen vetti fan avd man ska hitat på, söndag å allt veckans segaste dag =P

kanske borde gå ut i stugan och lägga in all min rena tvätt i garderob/byrå :)
jaja vi får se :)
Ska föresten rota reda på farsan gamla SonyEricsson laddare efetrsom jag som vanligt e så klantig å glömmer något hemma hos Kenny.
Annars blir de att byta till gamla Nokia telen för till den har vi iaf laddare haha!


ha en fortsatt trevlig dag :)

Rygg ont.

Fy faen efter bastu i går kväll, ett glas rödvin å att glo på film, ja jag blev döds trött!
Kämpade för att orka se hela filmen men, lyckades visst inte somnade, vaknade, somnade vaknade, gick ut i stugan somnade sten hååårt =P
Men gött va ju det, tror fan jag sovit i sama ställning hela natten, vilken resulterade i ont i ryggen =S
Och trött som ett svin var jag, fick ju inte sovit spec många timmar mellan fredag & igår, men de gör inget var ju ganska värt det ändå, för som sagt fredags va nice! :)

I dag åker pappa, natalie & andreas på husvagns semester, mamma o jag blir hemma så då blir det hundpassning.
Sen får vi se vad som hände ri veckan försökte få grabbarna boys att komma på grillning å bastu i veckan med men dom ha rju jobb att sköta, bara bästis som e på semester denna veckan, så ja får s eom han dyker upp och hälsar på en sväng, hade vart trevligt.


Nänä ska inte sitta här jätte länge till, eller jo kanske, jag vet inte orkar inte någonting, mina ögon ser suddigt emellanåt och min rygg är inte som den ska, jag vill sova, men icke då, får bli tidig säng gång i dag...


Ja föresten fick för några dagar sen höra av en person som var med på midsommar att en ganska nära vän till mig snackade skit om mig den kvällen, fick god lust att fråga om detta stämme roch faktiskt säga att om personen i fråga som snacka att den kunde kommit till mig om de var något som störde den, men nä fan jag vet inte om jag orkar bry mig, vet inte jag orkar bara inte...
Hade väl trott att den personen om någon kunde säga saker till mig.
Men aja jag tror jag skiter i det, nu vet jag man få vara på sin vakt.


Men men nu skiter jag i att skriva mer, jag orkar inte :)

Lördag.







Japp lördag i dag, känns som söndag, då jag för de mesta tycker att partyn brukar bli av på  lördagarna =P
Gårdagen var suverän, så Annie tack för en skit kul och extremt trevlig kväll, de va super!
You made my day!
Blev lite väl rund under fötterna, men ja, så går de när man utmanar Flysjö =P
Gamla välbekanta ansikten och nya ansikten, jo ja trevligt!
dans & öl spel, kalas!
Tog taxi med Flysjö Kenny & Pierre, slaggade hos bästis, båda vaknade vid 7 i morsen av en nära döden upplevelse, en sju helsikes baksmälla haha!
men med huvudvärkstablett & lite vatten så blev det bättre efter ett tag.

Tog bussen till kungsbacka 10.30, sen tåget till Götet å bussen från Götet och hem.
Var från början tänk att träffa brorsan o shoppa skor, men var verkligen för trött för det hehe, så hem med det samma blev det i dag =P

I afton blir det lugna gatan :)
Ska hoppa i bastun, och ta mig ett glas rödvin senare, sen blir det nog kolla nån film som går på tv och där efter kanske lira lite Guitar hero, ja vi får väl se :)

Nu orkar jag inte skriva mera, men gårdagen var kanon!
Tack igen Annie, och tack allt trevligt folk som var där :)



Party fredag :)


Yep i dag blir de att dra till Annie på party, ska bli väldans trevligt, alla grabbsen ska dit, plus säkert några ndra välbekanta och obekanta ansikten, ska bli kul kul, led föresten av huvudvärk å ett inte alls så trevligt illamående i går kväll/natt, men det var över kl 10 i morse, fast då hade jag vaknat vid 5-6 i morse av att jag fortfarande hade gnagande elak huvudvärk, men tog en alvedon somnade om och mamma kom ut i stugan med Eros som snodde mina nytvättade strumpor å hoppade upp i säng en =P

Men just nu mår jag great!
Å de eju gött, får ta en huvudvärks tablett om nån timma i förebyggande syfter, för i kväll ska bli kul & trevligt, inte huvudvärk å elände, för skulle itne förvåna mig om det blev huvudvärk i dag med, den berömda mens-huvudvärken, dock inte migrän som innan jag bytte p-piller, utan nu är det mycket lindrigare, men ändå obehagligt, obekvämt o jobigt men itne så att de e migrän, de e nåt typ för stadie till migrän elelr nät....äääähh vad fan vet jag =P

Ska plinga herr Kenny senare och stämma träff i Anneberg med honom & resten av grabbarna :)
Sen får vi se om det blir till å slagga hos Annie, i stan hos mormor kanske eller i Frillesås hemma hos Kenny, ja vi får se vad som händer.

Nu ska jag dammsuga å greja, sen senare blir de bada Agnes och efter det blir de duscha göra sig i ordning o PARTY :)


See yá there ;)

Onsdag.

Jaha onsdag i dag, dagarna går för fort tycker jag.
I dag händer de väl inget speciellt som vanligt, hade blivit glatt överraskad om nån hade haft lust att komma på besök i dag, men den chansen är väl minimal????!!!
Hade hoppats Kenny skulle dyka upp i veckan men antar att det inte blir så, han har nog glömt att han sa de i lördags på fyllan...
Och jag  e ganska pank just nu, vetti fan hur jag ska finansiera en resa till Anneberg i helgen för att dra på party, ja i värsta fall får jag väl ta från sparpengarna, vilket jag egentligen inte vill då jag redan lånat 800kr därifrån... ja vi får se helt enkelt vad som händer, men jag vill iväg på fredag träffa folk, behöver lite social stimulans, plus att lär ju bli en del nya ansikten, och sånt är alltid trevligt,plus att en del gamla goingar ska nog dit som Roccas, Kenny o gänget antar jag, å de e ju alltid kul, bortsett från förra helgen då de bara va helt skum haha!

Det är föresten blå himmel & strålande sol ute, och jag hoppas fanimej de håller sig så hela dagen för i så fall ska jag sola heeh kan behövas :)
Är väl redan brun, men vill bättra på brännan lite :)
Alla här hemma sover utan jag för jag sitter här, tänkte jag skulle käkat frukost me det samma men i köket sover pappa på en madrass med lilla Agnes, så vill inte väcka någon av dom.

Så jag sitter här tills någon annan går upp =P



Ha en bra dag gott folk :)

Söndag.



Jaha gårdagen var till en början rätt nice, men nja sen blev de bara extremt störande.
Först vart det ju Pc´s med Helle & Emme, de va trevligt :)
Tjöt cider & öl :)

Sen åkte vi spårvagnen till centralen, där på gick vi till Star bowling för att hejja på Obbe, Patric & Robin som var där å bowlade, efter de traskade vi vidare i ösregn hem till Roccas.
Va trevlig till en början, men sen började det dyka upp massa sönderblonderade små fjortisar på festen, och ja de flesta utav dom var väl runt 15år, vilket var sådär kul....inte.
Plus dom blev ju packade på typ 1 glas alko, inte nog med det dom snyltade med tanke på att typ alla av dom små brudarna saknade dricka, dom kom alltså till en fest tomhänta, jäkla stil!!!
Så jag vaktade då min påse med alko, man kan aldrig lite på såna människor, som dessutom ser sig om efter dricka dom kan ta.
Oooh ne ingen skulle då minsann få sno av mig om de va de dom tänkte!


Nja jag gillade det inte, så satt mest och tjöta skit med Helle, Emme, Annie & Flysjö =P
Hade det så trevligt de bara gick, bortsett från att de kryllade av små fjös usch!
Man kände sig fan gammal när man kolla på dom haha, man vart ju i och för sig 8år äldre kändes så jäkla fel, stackars Roccas var inte ens han som bjudit "dom där".

Jaja what ever, alla fester kan inte vara världens bästa, får hoppas nästa helg blir bättre Annie skulle väl ha nåt festaktikgt, så blir väl dra dit antar jag, säkert nice, jag tror nog hon i vart fall skippar de där med fjotisar hahaha :)
Sen får man också hoppas att om herr Kenny dyker upp hos Annie nästa helg att han är mer social än i går han var ju bara så "off" snacka typ inge med nån av oss tjejer, jäkligt konstigt tyckte jag, han som alltid e så trevlig å glad annars, plus han smsa å ville vi skulle komma till Roccas tidigare typ plus att han längtade att träffa oss, haha de verkade ju inte direkt som om han hade sett så mycke fram emot det när vi väl anlände.....skum.
Men aja skit i de nu, finns nog en rimlig förklaring till de skumma beteéndet =P

Nu vet jag itne vad mer jag ska skriva, blir en segis dag i dag hehe.
ha de gött  allesammans som läser min lilla blogg!!!

Lördag :)




sitter å chillar vid datorn ska no gfixa f rillan snart, annars e jag så gott som klar för avfärd mot Götet, åker 16.22 bussen in, för att ta några glas ute på nån krog med Emme & Helle :)

Sne ska i vart fall Helle & jag till Roccas på party.
Blir nog kanon!
Blev ingen shopping i Götet i dag va för seg å orkade itne åka in tidigare hehe :)



ha en bra kväll allesammans :)

Fredag kväll.


Vart en helt ok dag i dag, inte hänt nåt speciellt men ändå bra dag :)
Har suttit framför dumbusken mycket, sorterat lite kläder som skall lämnas in till rumänien insamlingen.
Vart i borås med mamma & Agnes, vi skulle träna henne att gå på stan bland lite mer folk osv, gick fin fint, passade på att käka Subway, jag älskar Subway det e super gott :)
Tyvärr jäkligt dyrt, men värt det nån gång ibland haha!
Sen grillade vi tidigare i kväll, det vart riktigt mumma det med :)
Älskar sommaren och grillning, det är super mega mys & gott :)

I morgon blir de Götet kanske handla skor på shock innan jag ska träffa Emme & Helle :)
Blir lite öl/cider på nån uteservering med brudarna, sen senare blir det fest hos Roccas.
Ska bli riktigt trevlig dag i morgon i vartfall först träffa Emme & Helle och sen träffa grabbarna boys:)
Känns egentligen lite smått segt att dricka i mon, med tanke på alkohol intag redan 3 dagar denna veckan =P
ja får se hinner väl ändra mig tills i morgon, sitter å smuttar rödvin nu men den är inte så god i dag, det är nåt vin som Finnarna lämnade kvar, min favvoe ju JP haha!

Funderar om jag ska inhandla en liten present till Roccas med tanke på att han fyller år på sönda (firas i morgon kväll som sagt :)


Just det ja Obastian kommer på besök tidigare i morgon dessutom :) ska bli kul det med :)
Massa socialt umgänge i morgon då alltså, super mega bra :)
Hoppas morgondagen blir awsome :)


Ska slösa slut på kamera batteriet så jag kan ladda det till i morgon, har på känn att batteriet behöver laddas ganska snart ändå hehe :)


Nu ska jag dricka ur mitt vin sen blir de tandborstning o sängen.

Natti natti :)

Fredag...



Japp fredag i dga, så vad har hänt den senaste veckan?
Jo i måndags kom Finlansfrämmat, 10 pers, så allt som allt var vi 17 pers här hemma, var trevligt, mycket alko & sauna och så jätte god mat dessutom :)

Satt å fundera lite nu, som det ser ut just nu blir det flytt upp till dalarna till hösten, jag håller verkligen tummarna för detta, blir det  inte av vetti fan, jag behöver miljö ombyte, jag e ganska trött på....ja speciellt trött på Kinna.
Jag håller tummarna för hösten, för flytt och miljöombyte, för att bo med min älskling o träffa andra folk.

Msna med Mia innan, kom in på flytt och det, och det är sant nog ingen av er kommer hälsa på mig i Dalarna, eller ja det känns i vart fall som så, inte ens Mia protesterade då jag sa att "Eftersom knappt ingen hälsar på i dags läget så lär ingen göra det när jag bor 50 mil bort" så ja då må det vara som så.

Fattar inte 1timmas resa med bil/buss kan vara sånt besvär?
Och speciellt ni som har kärkort, inte ens ni kan ta er i kragen, jag tror nog jag kan räkna så gott som ALLA mina kompisars vistelse här under 6års tid på max 2 händer, de känns lite fattigt med tanke på hur ofta jag rännt i göteborgsregionen för att vara med er.
Det lite bitterljuva är ju att många av er erkännt att ni vet med er att jag rättn mycket till götet för att vara med er och ni känner er dåliga och sagt ni ska bättra er men det har aldrig skett, hur kan det vara som så?

Och vad händer med er som lovade komma oftare när ni fått körkortet osv?
NI gjorde det inte?
Ni som sa "jo jag ska göra mitt bästa och ta bussen till dig då & då"
fan sluta klaga vad de kostar osv, jag betalar samma summa på bussen jag med plus de flesta av er har till o med jobb vilket jag inte haft större delen av den tid sen jag slutade skolan.

Visst ni kanske tycker jag e orättvis/taskig som skriver så här, men jag har mycket jag tänker på just nu, det är inte för att vara elak, utan det är min sanning och mina känslor och jag hoppas ni kan acceptera att jag känner som jag gör!
Inget illa menat bara så det faktiskt vart sen jag flyttade hit....
Jag hoppas ni förstår & accepterar hur jag känner tycker tänker, för så här känenr jag, och jag ber eller nej jag borde inte behöva ursäkta mig för hur jag känner det, så här är det, så får jag hoppas ni inte blir hel lack på mig nu, men då må det vara som så.
Jag är inte arg på er bara beviken, samma besvikelse som vart där sen jag flyttade hit vid 17 års ålder, men jag har lärt mig att leva med den.

För jag tycker om er så jäkla mycket ändå, trots orättvisan att en persons ka behöva offra så mycke tid, ork & pengar.


ja nu lämnar vi detta, älskling & finlandfolk åkte hem i går (torsdags då) och det är ganska tomt här hemma nu, speciellt tråkigt tycker jag det är då älsklingen vart här i 3 veckor, och att helt plötsligt inte ha någon att sova med, pussa & krama, älska o tycka om nära sig, så känns det ju lite extra jobbigt, men vi tar lite ledigt från varandra nu, så grejar du där hemma så att när hösten kommer så ska ju mina grejor få plats hemma hos dig :)

Och ja egentligen hösten är ju itne jätte långt borta nu så hehe :)



nänä nu orkar jag itne skriva, nu har jag uppdaterat, precis som någon "anonym" bad mig göra, som komentar hör på bloggen hehe.



Här fick ni läsning i vart fall.

ha de gött allesammans!


Måndag...

Jahaaa det var ett tag sen jag uppdaterade här ser jag, så hm...jag tänkte uppdatera lite :)

Har vart en hel del bad, sol, slöa mysa :)
Var tysklands tripp i helgen med Pappa & älskling det var trevligt, å gött att ha fyllt upp med ytterligare flak med cider =P

Sen har de vart annat i görning med, kommer bara inte på vad =P
Har vart både bra och dåligt nu sista veckan, vissa saker som vart mindre kul än andra, men fan de löser sig till det bättre snart :)

Min älskling e i Ullared med Pune & Amanda nu, dome på en liten visit på västkusten nämligen, blev inte md till Ullared då jag satt på ams och väntade i 1timma på att få prata med nån i kundtjänst elelr vad man ska kalla det.
Så sa åt dom att åka utan mig.
Plus att fick ett getingstick under foten i fredags, eller jag tror de va det, men har utvevklats till en liten röd svullnad som kliar och sticker i titt som tätt, värst va de väl med kliandet å stickandet i går, men de känns bättre i dag iaf :)

Synd Pune & Amanda skulle bo ute i stugan i Falkenberg, hade ju tänkt bjuda dom på bastu kväll/ grillning & alko i veckan innan Perra drar hemmåt, men de hanns itne emd denna gången tyvärr, men de kommer väl fler gånger :)

Nu orkar jag inte skriva, vet föresten inte heller vad jag ska skriva, ska nog lira lite PS3 =P


ha de gött hej!

RSS 2.0