GRATTIS!!!!! =)



GRATTIS ALEXANDRA & RICHARD TILL EN DOTTER!
(2009 03 30)


Jag vill tillägna detta inlägg enbart Alex & Richard!
Grattis till att ni blivit föräldrar till en liten tös!
Vad roligt!
Måste bara få komma och titta på lillan snart!
Fan vad kul, verkligen glad för eran skull!

Ni kommer bli så söta föräldrar!

Grattis, grattis, grattis!!!
Om & om igen!





Många kramar till er & lillan från Mig :)






Vuxendagis & Intervju!





Var på dagis i dag dåm sög som fan, skulle göra en "tips promenad" skulle skriva flera olika kategorier till varje kategori skulle vara tillhörande 12 frågor med 1 X 2 som man skulle svara på.
Med gräddan på omset så skulle man översätta alla frågor som allt som allt skulle bli ca 240frågor skulle översättas till engelska!!!
Jävla puckon, seriöst va fan e de för jävla lekstuga, så fick vara i en grupp emd 3 grabbar, dom va schyssta, haha satt å gjorde  as kassa,fula & dåliga frågor med fula svar, snackade skit om AcadeMedia vilket jäkla dagis det är osv, komiskt!
Satt iaf där i ca 2- 2½ timma, men dom förbannade frågorna, fanns inga datorer sen så vi fick dra hem, fick skjuts till busstorget av en av killarna, haha vet inte ens vad han hette men de va fan schyst!
Men ja mina bussar gick ju kasst så fick bli tåget, men fick invänta tåg i 40min under den tiden sprang jag in på H & M och köpte mig 2 nya vanliga svarta linnen, då dom jag har e urtvättade & vissa e hål i =P
Så det var dags för nya :)
Väl när jag satt på tåget upptäckte jag att jag hade missat samtal från Strands (postorder företaget) som ville ha dit mig på intervju angående att dom ville ha praktikant...
Så hoppade av i Fritsla när jag tagit tåget, så ja de blev intervju i dag, kändes som det gick ganska så bra så får väl se vad som händer dom skulle höra av sig senare i dag.

Tror jag ska käka en bit mat snart börjar bli hungrig vad vet jag inte, föresten fick ett mail i morse av Malin hon som syr grymma kläder ;)
Hon har sytt klar myna byxor jag beställde, så hon s ajag kunde hänta dom i mon eller på torsdag, plus de kläderna jag budat på & vunnit på Tradera utav henne :)
Går ut auktioner i dag med som är hennes så får se kanske blir mer kläder hehe, ja vi får se, fett nice iaf :)
Jäkligt nyfiken på byxorna iaf :)

Nu ska jag fixa käk!
ha de götteli göttan :)
Vart en schyst dag trots äckel AcadeMedia, för fått snacka skit om dom emd lika sinnade, skrivit fula frågor i faktiskt trevligt sällskap, vart på intervju, och nu har jag en fin dag framför mig, att göra vad jag vill :)
kanske blir de ridnign kanske inte, men i kväll blir de buda, och det e faktiskt spännande haha!


Pussar!

AcadeMedia! Fan!




Jepp i dag blir de AcadeMedia, jag dööör!
Vill inte binte till de jävla vuxendagiset, kan dom kan fan ta sig i röven!
Får ryck verkligen.
Så jäkla trist!

Aja ska åka om ett litet tag bäst att äta upp min macka och borsta tänderna å bli klar.
Fan också!
Jag vill verkligen inte dit!

Jag blir så trött!

Ja faktiskt, blir bara trött på saker & ting, orkar bara inte!
Skulle tagit en rid tur, men näää vi ska ju åka till Borås tydligen, och ja jag behövde tydligen inte passa småglinen så då kunde jag dratt ut på en tur ändå, men tappa fan lusten när de bara ska krångla hela tiden.

Jag gillar faktiskt att rida, tycker det e avslappnande, skönt & mysigt att komma ut på tur, men tröttnar ganska fort på det då jag ALLTID får rida ut ensam, då farsan aldrig har "tid" att försöka ta sig tid att sitta upp och vänja sig att sitta upp, och sakta kanske börja lära sig rida lite...
Natalie kan jag inte ta med heller, hon kan ju fan inte nåt ändå har hon ridit snart 2 terminer och hon kan fortfarande knappt rykta en häst för hon e så lat, och klart fan en häst behöver ryktas ordentligt för & efter ridning men hon fattar inte det.
Plus hon e rädd för hästar, det märks.
Alltså hon kan inte sköta en häst, hon kan inte rida & hon e rädd för dom, hon går på ridskola men varken kan elelr vågar egentligen, låter ju lovande!
Så hur ska de gå att rida ut med henne liksom?
Som inte kan ett piss men egentligen tycker man hon borde lärt sig något på sina ridlektioner men icke.
Hon vill ha allt serverat på silverfat, en iordning gjord häst, sen att hon kan rida eller inte de skiter hon i, sen ska hon hellst slippa skötseln efter med...hon vill slippa all skötsel och bara pang på det roliga varje gång....dvs ridningen...
Men fan de funkar inte så, vill amn ha nåt får man jobba lite för det med.
Vilket visat intresse?
Verkligen inte, jag tappar lusten med det samma!
Men de med farsan stör mig, han som vill lära sig rida,men inte tar sig tid...
Plus han har köpt "rockard/en liten vagn" & sele för att vi ska kunna köra lite med, men känns bara som en av alla hans idéer, vem ska köra då? jag kan inget sånt?

Nä jag vet inte blir bara irriterad, jag vill så jäkla gärna komma ut men tapar lusten då ingen annan kan visa intresse eller ens hjälpa mig, eller kanske GÅ med mig när vi ska på tur.
Att alltid va själv e fan trist!


Ähh fan jag vet inte känner mig less på det mesta, varför vet jag inte, vart för mycke "crap" de senaste kanske?
sen mina tankar som snurrar kring en person och dennes "problem" eller vad man ska kalla det, för jag vet fan inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre, vad jag ska göra för att slippa känna mig så jäkla ledsen & sårad?!
Efter något sånt händer?
Jag blir fan knäpp!
Jag vill att allting ska kännas bra!
Jag vill  bara känna mig bra, glad, lycklig stark!











Nä nu ska vi väl snart åka till Borås...jippi...
Om jag ska med vill säga, tänkte jag skulle plugga teori, men som sagt min lust & ork, det e felet.
Jag får fan ont i magen & en klump i halsen!
Ångest skulel jag nog vilja kalla det, ångest so fort jag ser böckerna!
Varför ska jag känna mig som en dålig människa?

Sen så finns det många i världen som har det så mycket värre, ja man får väl tänka så, men ja som sagt alla har tillåtelse att må dåligt och känna sig som om man vore minst i hela världen.
Men ja andra människor har det värre på olika sätt, men just nu funkar bara inget och jag känner mig inte bra...


Så sorry ber om ursäkt för att jag e svag i dag...
Detta e ju trots allt min blogg, och folk ni får stå ut med bra & dåliga dagar.
ok?




Nähä.



Kom precis hem...farsan skjutsade mig till Strands i Fritsla, men tydligen så av han som jag skulle prata med om praktiken sjuk, han hade fått influensan, haha och jag som presis blivit frisk från den , bad timing =P
Så ja...blev inge "intervju" angående praktikplats.
Men aja shit happens kommer fler gånger, dom tog iaf namn & nummer för säkerhets skull och sa att dom skulel be honom höra av sig när han e tillbaka på jobbet igen.

Så vad händer annars i dag, borde läsa lite körkortsteori, men börjat tappa motivationen efetr allt som hänt det senaste, känner mig bara totalt värdelös & oduglig, ingen kul känsla direkt men nu e det som så :'(
Men får försöka ta tag i det igen...måste!

Annars blir de väl rida lite, måste få igång hästarna igen, eftersom ingen annan verkar orka eller ha nåt vidare intresse just nu.
Men kanske blir bra när Emme kommer hem, hoppas hon vill ge en hjälpande hand med hästarna ett litet tag hade vart kanon :)
Så Emme vad sägs? :)

Ja just  de fan Mia ringde innan, hann inte prata klart då för va på väg ut med hundarna precis sen gjorde jag mig i ordning att åka så ja, men ska ta å ringa upp henne nu medans jag kommer ihåg!

Ha de gött Hej!

Söndag.

Sovit hyfsat i natt ändå...
Känner mig ganska så pigg i dag.
Känner mig även på lite bättre humör i dag med än vad jag gjord ei går eftermiddag & kväll...
Mamma har föresten blivit sjuk nu verkar de t som, åkt på Natalies Ellas & min "influensa" så ja segt.

Blev inte att jag somnade med det samma i går låg nog vaken i 2timmar och vred & vände på mig, men tillslut slocknade jag, somnade väl runt kl 12.
Helle ringde också efter kl 22, trevligt att tjöta lite :)
Så "sällskapade" henne medans hon väntade på sin buss hem från sin kompis Sofia.

Smsade herr John i går med haha, kom in på lite "oldstuff" haha tycker det e ganska komiskt att han fortfarande har skuldkänslor osv för det jag fick stå ut med för några år sen haha, men ja det e väl inte mer än rätt eller? =P
Visst de va jäääkligt fult & elakt gjort, men i efterhand skrattar man lite åt det med tanke på att han fortfarande mår dåligt för vad han gjort :)
Ja nä fan mycket ska man vara med om tydligen.

I mon ska jag på intervjun får se hur jag ska ta mig dit bara med tanke på att mamma verklar lagt sig sjuk nu...
Ja men det löser sig hoppas jag, sen fan vill jag inge hellre än att åka till stan på onsdag å hjälpa Helle.
Sen föresten tjötade jag med Micha på msn och fick en fråga "MiaPia varför hälsar du aldrig på mig nät du e i stan?"
Men saken e ju den att jag inte vart i stan på ganska länge, så om jag kommer iväg till stan för att hjälpa Helle nu på onsdag ska jag försöka plinga Micha och kika förbi och säga hej :)
Då blir han nog glad. =P
Han började babbla om middag å grejer men de behövs ju inte även om han vill visa hur duktig han blivit på att laga mat hehe, knas!
Så vi får se vad veckan har att erbjuda.

Jag hoppas i vart fall på en praktik plats så jag slipper "vuxendagis", och så att jag kan slingra mig på ett bra sätt så jag slipper "vuxendagis" på onsdag :)

TattooExpo helgen som kommer med, det vill jag på, ingen annan som är sugen eller?
Jag  e sugen, men inte direkt den som skulle gå ensam på nåt sånt hahaha!
Så kom igen folket va fan bli med då!!!












Förra året va trevligt, gick jag Alex,Nelly,Sahar & Perra på TattooExpo, trevligt att traska runt kolla tatueringsbåsen, tatuerare, grejer dom sålde piercings, dom visade en branding med, såg inge vidare skönt ut hehe.
Sen var det ju tattoo tävling osv, sen så var ju Lizardman där och uppträdde!
Han var så extremt jäkla awsome, så kul snubbe!
Lätt att man vill se honom igen :)


Här enågra bilder, 2st på Lizard man dessutom :)
Kick ass!

Ajöss!



Jag ska fan sova nu, för jag e uttråkad till max!
Så jävla uttråkad så jag inte vill något hellre än sova bort denna resterande del av denna lördagen, jag skulle nog egentligen behövt lite social stimulans, men nja skulle ju vila upp mig under helgen...
Smart beslut men tråkigt!
Plus jag tänker för mycket, så jag ska sova!
För jag kan inte med att vara vaken, driver bara mig själv till vansinne då.
jag & min svaga sida...tänkandet!
Så lika bra, borsta tänderna bädda datarumssängen och krypa ner!

Jag orkar helt enkelt inte med nån eller något nu, för jag vill bara vara för mig själv!
För jag vill vara besviken och känna min ensam för en stund, känna mig ensam & minst på jorden, känna mig sorgsen ledsen & varken fatta mer eller mindre av vad som hänt/ händer & kommer hända fram över.
Jag vill vara jag, ensam ikväll.









Pratade föresten en snabbis med Mia innan, trevligt att höra den brudens stämma var ett litet tag sen :)
Hon hade ju ringt i går på fyllan tydligen, så i själva verket minns hon inte att hon ringt haha!
Duktigt, nä de va ett snabbt samtal, men trevligt sådant.




Nu ska jag hoppas i säng ha en bra kväll allihopa!
Puss & go natt!

Trött...

Ja kände mig bara trött, eller kanske rättare sagt utmattad....så bestämde mig för att ta en liten "lur" på soffan, så det gjorde jag, känner mig fortfarande helt slut men nja försöker hålla mig uppe...

Mycket snurrar i huvudet just nu...
Många frågor.
Efter tidigade i dag...
Ibland vet jag varken ut eller in och jag känner mig...hjälplös?
Vad kan jag göra?
Jag blir bara så... jag vet inte, ledsen,orolig,rädd,sårad...
Jag hatar känslan av otillräcklighet, jag känenr mig otillräcklig...
Till ingen nytta alls.
Jag vill inte det ska vara så.
Snälla, tänk, fundera, inse, ta tag i det.
För din skull.
För det funkar inte att leva så.



näpp inget vettigt att skriva jag känner mig bara kluven mitt itu i dag.

Vissa dagar känner jag mig bara som ett stort jävla frågetecken...

                                            













                                                                                            ?












Lördag.

Nyligen duschat, var skönt :)
Ren o fräsch igen :)

De 6 timmar jag sov i natt de va ganska bra timmar, enda jobbiga i natt var att jag vaknade av att Eros va på väg att lägga sig rakt över mitt ansikte haha!
men jag putte bort han i sista stund =p
I Morse kl 8 blev jag väckt av katten, hon stog på mitt bröst å slickade mig på näsan, det vaknade jag utav sen när jag slog upp ögonen så börja hon skrika, hoppa ner på golvet och jamade konstant haha, men orkade inte gå upp riktigt då så hon gick ur rummet & jag stängde dörren och slumrade 30 min till.

Tjötla lite med Helle i tele innan de va trevligt :)
Så nu håller vi tummarna för att jag ska kunna vara med & hjälpa henne med flytten på onsdag :)
Hade vart kul att ses och att hjälpa lilla Pelle att komma lite i ordning :)
Sen e de ju plus att få träffa Alex med då...om allt går bra för henne på sjukan innan.
Sen sa Helle nåt om att Nelly sagt att hon kanske kunde hjälpa till med så att få se 3 välbekanta brud fejs hade inte vart fel :)
Så ja vi får se hur onsdagen blir ;)




Nä jag orkar inte skriva och inget vettigt kommer det ur mig i dag.
Sorry folks.




hej hopp!


Äntligen!









Äntligen vann Annika Sjöö Let´s Dance, så många gånger hon tidigare stått i final med sina partners som hon verkligen gjort så jäkla duktiga på dans men det har alltid bara räckt till en 2:a plats, höll verkligen tummarna för att hon skulle klara det hela vägen.
Så duktigt hon lärt alla sina partners att dansa, och vilken koriografi, kanon!
Nä fan hon förtjänar absolut 1:a platsen i kväll!
Hon & Magnus, så jäkla bra, så duktiga & så jäkla söta, en stoj bjässe till danspartner för den lilla pluttiga söta Annika :)
Nä fan dom har verkligen vart skit bra hela programmet igenom :)

Visst vissa tycker säkert det e löjligt med Let´s Dance, men från början följde vi det ju såklart för att se hur det gick för Daniel & Carin eftersom vi sett dom dansa sen barnsben typ :)
Men sen är ju dans en sport i sig :)
och med tanke på att jag själv dansat en del av dessa danser som mindre så ja, det är ju spännande.
Speciellt när några bekanta e med och när man får se kända tv profiler, sångare, politiker, boxare osv som är med, som antingen gör bort sig eller e kanon!

Fan man ångrar ibland att jag slutade med dansen men men, så är det :)


Gött mos iaf Annika Sjöö & Magnus Samuelson vann glasskon!
Awsome!


Nu ska mamma & jag kolla LA Ink sen ska jag sova.
Natti natti :)



Magont/illamående...Fredag kväll närmar sig.

Japp ont i magen och mår illa gör man, var åpen och tog mycke mer mat än jag egentligen klarar av åt bara hälften av de jag lagt på tallriken, men ändå vart de för mycket nu mår jag bajs =P
men ja jag har ju bara mig själv att skylla =P

Ikväll bli soft, kolla sista Let´s dande (Hoppas Annika & magnus vinner).
Sen vetti fan vad som ska hittas på sova kanske?
I morgon blir med lugnt tänkte jag skulle vara hemma & vila upp mig i helgen, ska ju på intervju på måndag angående en praktik plats på Strands i Fritsla, dom behövde folk, och ja antar dom tycker det e billigt & bra med praktikaner istället för anställa? Vad vet jag?
Nåväl får jag det slipper jag i vart fall att åka till Borås vare dag för nån/några timmar på "vuxendagiset".
Bara jag slipper det blir jag glad :)
Bästaste Kenny ville väl hittat på något i helgen, men sorry dude, kände jag behöver vila upp mig, dekommer fler gånger ;)
Hade vart kul och gjort nåt men som sagt vila... vila :)

Ska försöka få de till så jag kan hjälpa Helle med flytten på onsdag, får man se en skymt av Alex med sin mage med hade vart riktigt trevligt :)
Ja vi får se, kan nog annars dra en vit lögn för AcadeMedia haha!
Att jag ska på nån intervju eller liknande.
Och på tal om onsdag, då flyttar Emme hem från England :) men hon skulle till fjällen med det samma så blir att ses efter det då, läääängtar :)
Får du komma på besök så tar vi pollarna på en sväng :)


Tycker man borde fira Emmes hemkomst med lite "home coming party" hade vart awsome, sen är jag faktiskt kraftigt sugen på att supa till, det var längesen nu (om man inte räknar gången hos Peder & jag å Kenny drog hem o jag blev packad på Kennys Jäger han hade i frysen hahaha!)
Nä fan jag vill ha trevliga damer i sällskap & sen bli full & odräglig!
Jag e party sugen, och magen kurrar efter alkohol haltiga drycker i alla dess sorter :)
Så Emme gumman vad säger du en sup på att du kommit hem låter inte det som en plan? ;)




Föresten!
TattooExpo  3,4 & 5:e april?
Nån som e på eller? ;)





ha de gott nu ska jag lägga mig på soffan för nu när maten sjunkit ner ännu mer så känner jag mig ännu mer illamående & nästan spyfärdig =P
Illa illa.

Ha en bra afton i kväll.
jag ska föresten äta Pepparchips & dricka läsk, liten tjockis fredag, nu när aptiten dessutom börjar återvända efter en tids sjukdom.




see yá!










En bild Perra tog i helgen typ =P
Snäll kommentar dessutom =P

Fredag.

Host host!
Go morron, ja somnade gött som fan i går kväll men vid 00.30-01.00 nån gån gång vaknade jag av världens kill i halsen som om ett hårstrå satt i halsen hostade som en idiot, hostade, harklade mig,gurglade slem, spottade & fräste.
Kväljde som fan och var övertygad om att jag skulle spy denna gången men näpp, bara hosta så jag kväljde och hasen kändes torr som sandpapper.
Klunkade 1glas Cola & 1glas vatten, tog en tablet Strepsil, sög på den och sen till slut efter många om & men och efter X-antal meter dasspapper för snytning så somnade jag...
För att vakna igen runt kl 5 med hosta igen...
Kunde inte somna om denna gången så låg vaken 1timma & kollade på tv.

Lade mig sedan till sängs igen med hopp om att Johnblund skulle vara god nog och skänka mig några timmar sömn till.

Och ja de gjorde han tackar för det.


Men kl 9 i morsen kom farsan å skrek, gubb jäkel säger jag bara, inte kan han ta lite hänsyn till den stackars sate som legat & hostat hela natten som har ont i revbenen av ansträngning?

Som framför allt sover kass pga hosta om nätterna, nej nej skrik du & fäll elaka kommentarer gör det!

I will remember!



Så min början på dagen vart skit & irriterande, och skulle inte förvåna mig om den fortsätter vara skit, för nu e jag redan pissed!


På åter seende!

/Mia


dag 5.

5:e dagen jag e sjuk, första feberfria dagen i vart fall,ganska skönt slippa frysa/svettas vara yr om vart annat.... så rikrigt skönt, men både i går & i dag har jag haft en fruktansvärd hosta som sagt.
Hostat så mycket så jag har ont i revbenen & emellanåt hugger det till i bröstet :(
Och de flesta gånger hostar jag bara så inget av de där slemmet som "rosslar" i bröstkorg-området hostas upp, så börjar bli trött på det.
Vill ha bort allt slem som e där!

Min närsa, ja den e sönder snuten snytit mig konstant 2 dagar snart, så där e inga problem där lossnar snos-slemmet haha!
Men dessvärre ser min näsa ut som en sönder snortad/sniffad knarkares näsa, usch, ser ut som jag sniffat kokain länge länge haha, och öm som satan e den med, röd & öm...stackars näsa =P

Sen ja sömnen går ju fortfarande åt helvete ännu värre nu när man har denna jävliga hostan.
natten mellan tisdag-onsdag sov jag 1 timma, hostade en jäkla massa plus frammåt 5-6 på morgonen började jag må äckligt illa :(
Låg vaken och kollade film mellan 4.15-6.15 då... sen sov jag väl kanske 2 timmar på det.
Nä fan kan inte minnas när jag va riktigt såhär sjuk faktist.
Drygt är det.

Bröderna Rapp åkte hem i går, gjorde mitt bästa för att hålla mig uppe & vara social i går trots illamående äckelhosta & hes som fan.
Så ja Perra gjorde våfflor eftersom det var våffeldagen :)
Så duktigt av honom :)
Några våfflor senare bar det av hem mot Dalarna/baggbo för bröderna och jag vart sängliggande resten av dagen.
Men som sagt piggare i dag, och nattens sömn de funkade ganska okej, men nja vaknat till & ifrån många många gånger, plus hade 3st hundar i sängen, i datarums sängen som e 80bred :P
Trångt men mysigt & varmt & skönt med dessutom :)

Fått min korsett nu som jag vann på tradera den e så jäkla fin, ser lite gammaldags ut, men den e fan awsome och passar fin fint :)


Nu orkar jag inte skriva mer, ska hoppa i duschen sen blir det väl ligga på soffan hela dagen med en pappersrulle.





Föresten fått min första kommentar på bloggen de va kul hehe, så skriv gärna kommentarer, hade ju vart kul, så ser man lite att folk läser ens blogg :)




Såhär ser den ut, den e verkligen skit nice på hehe :)
Men kommer kanske bildbevis på det med någon dag vi får väl se :)


ha de gött!

Sängliggande hela dagen.

Nästan legat till sängs hela dagen, natten var itne den mysigaste heller, nog att det e mys att sova med sin älskade men vart mer vaken än sovit, min hals va som ett helvete i natt, brändes som satan, kändes som den höll på att frätas sönder, att svälja var en enda plåga =S
men fick väl sovit lite iaf, de 2 resterande bröderna Rapp anlände föresten i går kväll också, alltså Mats & Micke, så dom skulle få slagga här :)
Så dom käka lite när dom kom å drack några pilsner, jag gick och la mig efter man sagt hej, för jag va helt fucked up med feber halsen som brände och hes som ett as.

Bröderna åkte en Tysklandstripp på morgonen i dag nämligen :)
jag har vart sängliggande så gott som hela dagen, haft feber, men halsontet var näsan borta när jag vaknade sista gången i morse runt kl 12.
Gick å duscha också kändes skönt, men har haft en hemsk hosta i dag, låter & känns förjävlig.
Har man väl börjat hosta "ordentligt" går det inte att sluta för då går det inte att andas, helt stört, så har några gånger hostat så jag nästan kräkts och nästan kvävts av syre brist, och då har det kommit upp en rejäl och vidrig slem klump, fy fan säger jag bara!
Så slem finns det allt nånstans. usch!

E hes fortfarande , har ganska kul åt det själv ibland, speciellt när man skrattar för de låter så extremt löjligt så då börjar jag skratta ännu mer, vilket inte e bra för då kommer hostan och nästan tar kål på mig, men ja fan hesheten e så otroligt ful haha!
Så i vissa lägen måste jag skratta =P

ska lägga mig och vila lite för kl 22 börjar lite av mina bevakade auktioner på tradera att närma sig sitt slut, så ska buda lite :)


Men nä fy fan vilka hemska 3dagar, vart helt orkeslös, ont i kroppen, huvudet,magen,halsen & feber.
men kan inget annat än att säga att fy fan vad gött e hellre jätte sjuk än går till Academedia dit ams som sagt skickat mig, sorgligt men sant att man föredrar att vara sjuk.


Fick föresten medelande av kenny förut som hade lust & ses till helgen, emn ja får se hur helgen ser ut vet ju inte om älskling stannar över helgen eller om jag ens e frisk då.
Får se, men annars kommer det ju fler gånger :)


Jaa för fan snacka lite med Alex i går med, stackarn har de lite crappy med graviditeten, fan gumman hoppas alt går bra jag håller tummarna för er, tänker på er!



Nu ska jag sluta skriva för börjar känna mig yr nu.
hej hopp!








Sjukdag 2.

Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag lägegr mig på soffan igen.
Blev plötsligt sjuk i går, influensan eller något.
Hög feber ont i hela kroppen, ont i halsen, huvudet, hes som ett as, ont i magen illamående och känsn som man ska svimma om amn e uppe på benen för länge :(.
Mår bajs.

Nu ska jag pysa.

Några öl/cider ute i solen.

Hade inte mkt för oss innan så drog ut en liten sväng gick igenom hagarna och hittade en lite stenig plats mitt i hagen nästan där satte vi oss =)
Med solen fram över som lös oss i ansiktet, lite frisk vind som blåste också :)
Fågelkvitter, en kall cider/öl och lite vårkänslor kändes det som :)
satt väl där kanske 40min-1 timme.
Var riktigt skönt att sitta där i solen, tjöta lite å smutta på några burkar gotte :)
Mys pys :)
Hade det inte vart så kallt efter en stund hade jag nog kunnat sitta längre, fick en sån härlig vårkänsla och längtan faktiskt.
Efter att jag vill ha lite fest/chill med gamla polare ute hos mig i våran hage/hagar med lite dricka, filtar & engångsgrill, hade vart så jäkla skönt!
Och mys!
Det vill jag... men ja får väl se om det kan bli av...nån gång.

Ja nu sitter jag här igen... jag som inte tänkte skriva nåt mer i dag hehe, men nja blev så ändå :)
jag e så flitig med min blogg nu tycker jag =P

Precis gjort massa vitlökssmör så om nån/några timmar blir det att sätta på ugnen å in med en plåt med vitlöksbröd hehe, så jäkla gott, avgudar vitlöksbröd, kan inte fatta hur lök kan smaka så grymt gott? :)
Vitlöksbröd är gottigt, mumma!!!!! :)

Ska strax ut i stallet & ta in grabbarna för natten, sen blir det film kväll med lite vitlöksmackor popcorn & läsk haha!
Ska kolla Star Wars som går på 3:an senare och sen efter det blir det Dead man´s walking en av mina favvo filmer,tror jag hehe i och för sig längesen jag såg den, men har för mig jag tyckte den va riktigt bra :)





Nänä dags att avlägsna sig, ta in Galle & Zacken :)
Sen äta gott & kolla film :)


Ha en trevlig afton :)
puss


Forts.

Japp får väl fortsätta lite smått eftersom jag blev avbruten förut i mitt skrivande.

Fint väder i dag med vart det 1vecka nu ju :)

Kanon!

Perra åkte nyss iväg till Kinna-skroten, skulle kolla nåt till bilen.

Jag sitter här å chillar, försöker komma på vad vi ska hitta på i dag, Perra vill ut i det fina vädret med vad ska vi göra?

Åka någonstans? Gå någonstans? Dricka några "kalla" i solskenet?

Jag vet inte riktigt alls, men något lär vi hitta på för det vill jag.


Fick föresten inte fört över pengar för korsetten än som jag vann, skulel gjort det i går, men ja jag fattade itne riktigt hur jag skulle gå till väga :(
Perra fattade inte heller riktigt...men ska be farsan fixa det i dag, men det blir senare för nu e han ute i skogen & sågar ner lite trä´n...


Nu när det  es å fint väder längtar jag till våren & sommarn ganska så mycket :)
Hade vart härligt att sitta ute på helgerna om kvällarna å dricka å ha de soft, som förr i tiden :)
Ja då när vi satt nere vid havet nere i Frillesås det var tider, kul som satan.
Nä fan jag vill ha sommar & det snart!


Vet inte riktigt vad mer jag ska tillägga?

Jag har faktiskt en liten hälsning till en person jag tror läser här lite då & då. =P

Kenny: Jag tycker lätt vi ska försöka ha en "reunion-fest" hade lätt vart kul om vi kunde fixa något sådant :)
Eller vad sägs, vi har ju ändå vart lite inne på det spåret :)
hade vart kul som satan iaf :)
Vi får väl se vad som händer längre fram i år :)



Nog med text här idag ha en bra dag, ut i de fina vädret med er! :)


Ville uppdatera med en liten bild här på bloggen :)  Denna bilden gillar jag nämligen mycket :)  Jag & Helle på nyårsafton :)

Uppdaterar med en bild på mig & Helle sen nyårsafton :)
Gillar denna bilden :)
Så gullig :)


Strålande lördag :)

Lördag, och ja kass sömn i natt igen vad annars, sen att herr Rapp ligger och tar på en kl 8 på morgonen gör inte saken lättare att sova de 30min till fram till klockan ringer 8.30 och jag ska upp och ta ut hästarna.
Fy skämms på dig du är ond =P
Hindra min sömn sådär haha, illa illa!

Kom ur duschen för en stund sen, jäkligt gött med en dusch =)
Ren o fräch nu emd andra ord :)
Skrubba mitt lila fejs så hårt att det blivigt helt flammigt och itne går det bort heller haha ser ut som ett helvete haha!


ja jag får väl uppdatera mera senare efter somn mamma SOM VANLIGT ska sno datan framför nyllet på mig!



Hej hopp!

Fredag kväll.

Vilken jävla skit dag det vart idag, gick till ams i borås helt i onödan kändes det som!
Med tanke på att jag trodde ens coacher/handledare från Academedia skulle dit, vilket dom sa i onsdags tänkte jag att de tva bäst man visade sig där så dom kunde pricka av att man vart där eller liknande... men näää ingen av dom där, för jag ringde efter föreläsningen och undra om man skulle komma ner till lokalerna men icke sa nicke bara att åka hem...
Jävla as hade ju kunnat sluppit det som jag tycker är så onödigt åka fram & tillbaka.
Idioter!

Sen på bussen hem fick jag en fet illamående attack, vattnades i munnen hela resan hem, trodde verkligen jag skulle spy, men näpp klarade mig, sen har jag vart sängliggande hela dagen när jag kom hem.
Försökte sova också med tanke på min dåliga sömn, men näpp gick itne så bra, fick väl sovit 1timma som mest under de 5timmar jag låg till sängs med öm mage & smått illamående.

var bättre sen gick upp kl 18.30 efter legat å pratat med Perra en stund, han hade grejat med bilen hela dagen iaf så hehe.

Snart ska vi ut med hundarna och kolla resultatet på Let´s Dance.
Sen blir det väl ut i stugan, kramas lite & sen försöka att sova.



Hej då, ha en trevlig afton.

Morsning korsning!

Japp nu e det fredag va dskönt, ska iväg till ams i borås, varför nu d eska vara nödvändigt då man e skriven i kinna.
Jävla Academedia som tycker vi ska gå på IF Metalls fackliga info, varför inte göra så att vi ska gå i kinna när facket kommer dit någon gång istället.
Åka till borås för en timma igen elelr så, åh jag blir så trött!
Nänä ska slänga i mig min macka nu....

Har bestämt mig för att gå ner till bussen här nere vid vägen och åka ner till Kinna & sen ta bussen till borås.
Tänkte faktiskt de kund evara skönt med en liten morgon promenad, i de fina vädret under den blåa himmlen :)

Nänä nu ska jag skynda mig på :)




By the ways, ingen bra somn i natt heller, love it!
Eller inte, varför kan det inte bara slå om till bra sömn igen?




Ha en bra dag allihopa!

Jag vann!

Vart en riktigt seg & slapp dag i dag, och natten då?
Ja dålig sömn i natt igen vad annars, fan helt skadat!
Men va fan jag vill det ska gå över nu så jag får en god natts sömn snart!

Ska inte bli långvarig här i dag...
Vann föressten alldeles nyss ett snyggt korsett på tradera =)
Jippi den blev min =)









Blev ändå att tillägga lite grejor :)
För blev sittandes här då Perra sover...i kväll med :(
Man börjar ju nästan undra om jag är så tråkig att han hellre sover om kvällarna :(
men det tror jag väl ändå inte, hoppas inte det, och om det skulle vara som så hoppas man ju att ens käresta ska påpeka det?
Känns bara tråkigt... :(



Ska buda lite till om 1 timma eller så på tradera, på ett Nirvana box-set, med lite outgivna låtar osv.
kan bli spännande får se då :)


kl 21 blir de kolla Criminal Minds med mamma dessutom :)



Ciao!

God afton damer & herrar ;)

Japp sitter här en liten stund sen ska de sovas, och fan jag e så trött men ändå inte.
Sover dessutom extrem kasst på nätterna vaknar flera gånger om kan inte somna om så lätt heller, drömmer konstigt, vaknade här om natten av att ögonen var tåriga och jag grät helt wierd!

Vart ganska pigg om dagarna ändå och håller mig vaken :)
Har en fas mitt på dagen då jag känner mig mer död än levande, men frammåt kvällen blir jag pigg igen känns det som=)
Skippar att sova middagar och sånt för att somna lättare om kvällen plus sova gott på natten, men nej inte då, och inte heller hjälper det med Perras sällskap, trodde idén om att "trötta ut sig" innan sova dags skulle göra insomnandet & sömnen bättre men nej tydligen inte ????

Ja Perra han har då inte svårt att sova, inte alls...han sover nu tex :(
Somnade efter kl 21 när jag började kolla Grey´s anotomy, som för övrigt är riktigt bra skulle jag vilja på peka =)
Ja hur som haver min karl ligger och sover...jippi, ganska tråkigt tycker jag, men vad ska man göra han e ju svår väckt dessutom (som gräddan på moset).
Så sorry honey orkar inte göra mina tappra försök ikväll... :P

Jaha vad har annars hänt i dag?
Jo jag har vart på vuxendagiset, på en "informations-grej" då Manpower kom dit och "presenterade" sig och företaget och berätta om hur rekryteringen hos dom går till, uthyrningsverksamheten osv.
Ontressant då jag hört det inna, plus vem vill flytta från arbetsplats - till ny arbetsplats kanske var & varannan vecka, njae inte min grej.
Så ja den tjejen som va där pratade väl 45min sen slutade vi för dagen, seriöst åka 50min buss till borås (eller ja 35 då mamma körde mig) sen vara på Academedia i 45min och sen gå och vänta på att få komma tillbaka till Academedia för att dom skulle ha individuella samtal i dag i morgon & på fredag.
Suger ju va fan!
Hur kul är det att åka till "dagiset" 1timmas färd för att sedan kanske vara där 1timma eller 2, och sedan åka samma väg hem igen 1timmas rese tid?
Nä fan detta känns fan som ett skämt!

Som tur var kom Perra in till borås i dag & sällskapade, gick i affärer och shoppade med mig, köpte mig en ny långärmad svart tröja, sen köpte jag ett snyggt underklädes set, bh & trosor, nice nice =)
Sen så bjöd jag Perra & mig på Subway, har ju aldrig käkat där, men satan vad gott det var vill jag lova :)
Så någon som någon gång vill bjuda mig på luch-dejt, ta mig dit, kanon gott :)
Lite dyrt men ja värt det om det finns lite klirr i kassan ;)

Ja och Mars månad börjar lida mot sitt slut, Alex fyller snart år, Helle flyttar 1:a april om jag inte minns fel och Emme flyttar hem från England i början av april med :)
Fan tiden går så jäkla fort, snart e det dessutom maj månad, då fyller jag år plus alex & Richard ska bli föräldrar då i början av maj :)
Jag hoppas nästan att bebin kommer lite tidigare så den kommer på min födelsedag, närmare bestämt 2:e maj :)
Japp det tycker jag ploppa ut då:)
Vet inte riktigt varför men tycker det skulle vara kul om det blev som så hehe :P
Lite tufft :P

Tänkte skriva om bilskole"grejjen" i dag, som det blev & kändes i dag men jag orkar inte, blir bara på så dåligt humör och känner mig bara otillräcklig och får nån form av ångest, så nä får bli en annan dag eller inte alls.

Näe gott folk nu ska jag sova hade jag tänkt natti natti sov gott!
Puss puss





Onsdag.

Onsdag i dag och min mor e snäll och ska köra mig till Academedia i Borås i dag, schysst då bussarna e krångliga i dag, ska kolla upp tiderna bättre i dag efter jag slutat.

Gårdagen va trevlig efter jag kommit hem från Borås, satt vid burken en stund & sen bestämde jag & Perra oss för att hitta på något i det fina vädret så åkte faktiskt en sväng till stan för att strosa i slottskogen =)
Ringde Obbe & plockade upp honom i Lindome:)
Packade också mackor & varm choklad.
Så vi strosade runt där 1timma eller 2, mysigt och härligt i solskenet =)

Efter det åkte vi hem till Obbe och kolla film och fick middag där med nice nice =)
Filmen var nice, men fan vad långt trodde aldrig jag skulle komma hem, ville bara hem sista timman för att hinna duscha å så innan de blev för sent.
Hade också tankar om att Perra & jag kunde åka förbi Alex & säga hej då Perra var sugen på Café Skåne, men som sagt fick middag hos Obbe plus filmen tog aldrig slut hehe så tyvärr blev de itne så denna gången....typiskt, tyckte ju de va  en strålande idé =)
Men men.

Nu ska jag göra mig klar för att åka till "vuxendagiset", har verkligen avsmak för de där, känner mig nästan smått illamående angående det, usch, nån form av ångest typ.
Jag gillar inte ångest!

Ha de gött! hej!

Go middag!

Japp hej igen gott folk, hemma igen var på de dära "vuxendagiset"  i ca 1timma, fy fan höll på att dö av tristess, samma procedur där som på "framtidscentrum" som jag gick på i kinna för kanske 2år sen, så jäkla trist, nä jag gillar det fan inte.
Snacka om att ams inte har bättre för sig än att skicka folk på sådant, eller ja jag kan fatta att det e bra att skicka lata/ickejobbsökande människor dit, men jag e uppe med tuppen på mornarna, och söker jobb bara jag vill, men nu faktiskt för en gångs skull vill jag egentligen bara skita i det för jag vill ha mitt körkort å sen flytta.
Och sen ser jag det som lit eonödigt att söka massa jobb för om jag får körkortet snart flyttar jag ändå, å då måste man kanske greja med uppsägningstid osv, drygt för när jag väl har kortet i handen vill jag flytta med det samma så det så!

Ja ett jäkla vuxendagis verkar det vara fy fan, kräkas på det!
och med råga på allt ska man vara där 5dagar i veckan, det kommer bli lika med min död!



Kom hem iaf hungrig som satan har käkat lite ost & kex med älskling riktigt mumma :)
Hade ost & kex kvar sen "ostbrickan" i fredags :)

Ja nu vetti faen vad älskling & jag ska hitta på i dag vi får se om vi kommer underfund med någon trevlig aktivitet =P
Just nu sitetr jag här lite & Perra puzzlar barn puzzel haha!





Nu ska jag föresten försöka mig på en stycke bild på fredagens ost-bricka =)







Mumsigt =)
Så nu ska jag avlägsna mig, tror nästan jag e sugen på lite bio eller liknande i kväll, hade kunnat vart mysigt eller?
Få se vad plånboken & Perra tycker :)

Tisdag morgon!

Jaha ny dag igen, klockan e itne ens 8, brukar iofs gå upp kl 8.30 men i dag vaknade jag tidigt, vaknade nog kring en 6.15-6.30, sover fan kass gjort det till o ifrån i 2-3veckors tid varför vet jag inte det suger.
Visst är jag morgon pigg men fan jag känner mig nog mer död än levande efetr vart vaken några timmar, så än så länge e de ingen fara :)

Grejimojj i borås i dag då som ams tvingat på en, och jag vill IIIIINTE!
Så jäkla trist, men vad fan ska ban göra när det hotas med att OM man inte går på den jävla saken så blir man utan pengar och det e fan inge vidare.
Nog har jag besparingar att leva på men dom tar man ju inte förrän man sitter i skiten och inga pengar har!
Så ja jag får släpa mig iväg på nåt jäkla "vuxendagis" snälla rädda mig!
Jag vill hellre vara hemma gå på bilskolan plugag teorin i lugn & ro och med gräddan på moset få vara med den jag håller kär.
Men icke sa icke, borås blir det!
Fan.
Som tur är ska älskling köra moig så jag är honom tacksam för det, köra mig till "vuxendagiset" på första dagen... du är kanon =)




blir väl avfärd om en liten stund, Nisse la sig precis i knät å den katten gillar ju att slicka på en emd sin sträva tunga, jag gillar det inte, plus att han gärna dregglar, woderful, dreggel på armen.



ha en bra dag!
Det komemr troligtvis inte jag ha.
Ser bara denna dag som ett lass med skit!


På återseende!


Måndag.

Jaha söndag i dag ja, vart en helg till belåtenhet.
haha nää skoja bara jag e en dag sen måndag i dag ju =P
Fredagen va softa kikade let´s dance och sen kollade vi filmen australia, rätt bra faktiskt.
Sen i lördags kom ju Perra, trevligt trevligt :)
I går var vi på Skårsgård med Familjen Olsson, himla trevligt å mys =)
Alla käkade ju som faen haha, stora jävla berg med mat hehe, å Thommy e lika kul som alltid med sina skämt & komentarer, han har aldrig slut i förrådet alltid nåt kul, såskratta mig nästan till tårar vid flera tillfällen :)

att träffa Obbe var kanon med men fan vad han babblar ibland hehe, tur han babblade mest till Perra, var trött å seg ett tag så skönt att slippa lite hehe, sorry Obbe =)

I morgon ska jag på nån grej via ams, så jäkla trist nån jobb/praktisksökar grej i borås på nåt som hette acdemedia så jävla trist, hatar fan ams, jag vill bara spy på de jävlarna!!!
Som om jag itne vart på liknande skit grejer innan, nä fan gillar det itne för de har så gott som inte gett mig ett ända skit!
men ja e ju tvunget annars får man ingen "ersättning" så ja fuckers!

Perra åkte iväg å handla cigg...så sitter å passar på att blogga lite, hade tänkt lägga upp mina första bilder på bloggen men nja får bli en annan dag hehe men de kommer det kommer =)

Var föresten på Ullared i dag med Perra morsan & farsan, hittade typ inget elelr ja rättare sagt sovit ganska kasst i natt så orkade inte riktigt bry mig om att kolla så noga på grejer, så blev inte mkt köpt men e ju bra det iofs, billigare så :)
Så köpte mig en Children of bodom cd, makeup-borttagning, nagelsax & en påse skalade valnötter haha!
Men ja lika bra att spara money eftersom jag traderar helt plötsligt som det e =)
Har ju några fina auktioner på G, ett par snygga leopard skor med hög klack :)
Och en jäkligt snygg & söt korsett som jag vill ha =)
ja vi får väl se om det blir några vunna auktioner :)

Baj bajs vet inte riktigt vad jag ska skriva...
Tycker Perra ska komma snart så vi kan steka korven & käka en bit mat :)


japp tack för i dag slut för i dag ha de gött!



PS. vill tacka HellePelle :) du e så söt, tack för de fina raderna om mig i din blogg, awsome att du kom på besök för några helger sen de va kul och mys som faen=)
Och bara att komma upp fler gånger det gör mig bara glad :)
Love you darling!


DS.

Seeegt!

Blä!
jag har tråkigt, åt lite korvstroganoff & makaroner.
Perra sover fortfarande har putt på honom ett antal gånger, fått ett "Mmm.."
Men ja har får väl lov att sova 1timma till eller nåt.

Vad jag ska göra undertiden blir väl sitta här, kika tradera & lyssna på musik.
Spelar lite Bloodhound gang, hade helt glömt bort att dom faktiskt e ganska bra =P
Försöker också pilla med bloggen nu då och kanske kan få den att se lite snyggare ut, ja vi får väl se.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att denna veckan verkar sluta bra men den har vart som en vecka sänt från helvetet, mått åt helvete & allting här hemma har vart upp och ner, totally fucked up skulel jag vilja säga, om ni bara visste! 
Men nu "funkar" det om man säger så, tänkte bara ge upp allt och sticka, men ja det är väl "bättre" så får väl leva mig igenom ett tag till här.
Och ta tag i en viktig del som jag vill klara nu med det samma hellst, men ja, jag kämpar.

Tänkte faktiskt få med lite bilder i bloggen också till slut, men inte än hehe men det kommer om inte annat finns det ju uppdateringar med bilder på:
 
http://maizan.bilddagboken.se ( gästlösen: maiz ).

Känns lite halv gött med en blogg faktiskt och kunna skriva av sig för stunden och dela med sig lite kanske vad vet jag =)
Fast det smarrigaste (eller vad vi ska kalla det) det hamnar ju självfallet fortfarande i min kära dagbok :)

Ja föresten Alex fyller år snart och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till henne, tänkte försöka få det gjort snart, emn jag evt ju itne vad och inga bra tips att gå på heller :S
Ajja det löser sig nog...
Ska bli kul att träffa Alex sen för har itne sett henne sen Nellys "inflyttningsfest" i november så ja de ska bli spännande för nu har ju magen blivit större, sist syntes det ju inte så mkt, så ja spännande ska det bli :)


Nää nu ska jag kolla vidare i cyber-spejset, vid närmre eftertanke ska jag kolla Tradera =P
Blivit tokig i detta Tradera, fruktansvärt kul :)
Men man får hålla sig på mattan så man itne spenderar för mkt pengar =P
Inte så farligt än i skillnad mot vad de säkert kan/kunde bli =P
Tur jag e sparsam =)

Nä nu får jag ta och sätta punkt  .



Lördag.

Jaha ja, ska väl uppdatera här orkar inte skriva något om mig så det får vara för jag orkar inte :)
Lördag i dag, vaknade 7.30 första gången i dag, efter det vaknade jag var 10-15minut ända fram till 8.40.
Sen ringde Perra vid tio-kvart i nio.
Pratades lite och det lät som om han inte skulle komma till helgen, han sa han va på väg hem från Pune efter att ha somnat där på en efterfest.
Men vi sa hejdå & jag skulle ut & fodra & släppa ut hästarna, och tänkte bara på hur irriterande det kändes att han antagligen inte orka & tänkte komma, vi som skulle vara med fira Obbes pappa som fyllt år plus bjuda dom på brunch ihop med mamma & pappa.
Lite som tack för förlovningspresenten dessutom.
Så tänkte väl att ja idiot! =P

Men när jag väl var ute i hagen och hade lagt ut höet så ser jag en volvo som parkerar på gården, trodde först de va grannen som ibland komemr och letar efter Bamse (hunden) då han ibland springer hir bort till oss =P
Men ack så fel jag hade de va älsklingen som kom och hade kört hela natten, en riktigt glad överraskning =)

Men nu ligger han & sover så sött på soffan inte så konstigt kanske efter att ha kört bil hela natten plus innan det vart fylle-chaffis åt polarna.
Tror jag ska väcka honom strax och kanske ta en bit mat för börjar bli lite små hungrig.
men brukar ofta låta bli då han alltid ser så söt ut när han sover :)



Japp så planerna för i morgon blir brunch nånstans i närheten av Fjärås, på Skårs gård, skit mysigt ställe & brunchen ja vad ska man säga fantastiskt gott om inte annat, kan jag varmt rekomendera för andra att åka dit en söndag någon gång och avnjuta alla de godheter dom har där :)
Ska föresten bli jätte kul att träffa Obbe & familj :)

Nä nu ska jag lyfta på arslet och slita mig från dum-burken =P


Ha en bra dag allihopa nu ska jag väcka min dalmas som sover på soffan =)


Mitt första inlägg!

Jaha jag tänkte testa på detta med bloggande, och dela med mig lite utav min vardag, tankar & funderingar.
Jag har alltid tyckt att det är skönt att få skriva av sig ochhar skrivit dagbok till och ifrån så länge jag kan minnas.
Skriver det än i dag, men så kom jag på tanken på detta med bloggande, det är ju lite som att skriva dagbok fast ändå inte lika privat som en dagbok för här kommer ju absolut inte ens mörkaste sidor eller ens snuskigaste fantasier att skrivas om, men ja vi får vål se om det kan komma något läsvärt utav det som skrivs här, något intressant för allmänheten/vänner/familj?
jag får vart fall skrivit av mig lite i skrivandetsstund när jag ändå sitter framför burken och kanske känner det stora behovet av att skriva av mig eller helt enkelt dela med mig av mig av min dag, mina tankar & känslor.

Ja vi får se helt enkelt.
Får se om detta är något jag kommer fortsätta på eller om det rinner ut i sanden och jag helt enkelt avslutar det jag börjat på, för att det antagligen verkar urtrist eller bara inte intresserar mig trots att jag trodde det från början...

Som med Facebook som alla verkar ha nu för tiden, jag verkar nästan vara den enda som inte äger en sådan, hade en facebookprofil i max 5 min, tyckte själva facebook sidan verka så otroligt trist & grå så jag sket faktiskt i hela grejen, finns ju en anledning till att man kan tänka sig ha något sådant det är att man kan se & höra av gamla vänner/bekanta & klasskamrater osv.
Men känner inte överdrivet stort behov av att se vad alla gamla vänner klassisar osv har för sig, speciellt då sidan inte tillkallar mig alls, även om jag för jämnan får "inbjudningar" av bekanta att dom skapat facebook profil och vill ha dit en.
Njae inte min grej just nu.

Nog om facebook.
Får väl kanske skriva en rad eller 2 om mig själv.
men tror inte det blir i dag då jag babblat på om annat onödigt.

men ja detta är min börjar får se om det blir en fortsättning.

Så ja hej alla välkomna till min blogg!



Kramar / MiaPia

RSS 2.0