Solig söndag.

Jaha redan söndag, och i morgon bär det av hemmåt.
Vart bådre bra & dåliga dagar, men ja allt som allt har det vart bra, bortsett från lite annnat.
Men ja vi har hunnit med en del iaf, i fredags kom Jonas Reine & Nygg hit jag och Nygg fick städryck och städade ut köket, undertiden grillade jonas reine & perra.
Men de va kul skönt att röjja undan lite :)

God köttbit med klyftpotatis & grönsaker blev de sen gotti gottigt, sen så dracks de väl lite cider/öl och Reine var fyllechaffis så vi åkte en sväng till Insjön hem till Skog, sen skulle vi ut på krogen, den enda krogen i Leksand var full så ja vi åkte inte dit utan åkte till Falun istället, rolig bilresa var det :) Kommer bilder på det senare ;)
Men där kom vi inte heller in på krogen då vakterna tyckte att Perra Lars & Skog va för fulla , aja stack å käka pizza istället sen bar det av hem till Baggbo på efterfest här typ, folk började decka inklusive jag hehe.
Men ja de va en trevlig kväll iaf.
Gårdagen va den mindre bra dagen, vart irriterad & besviken, men ja de e löööst, plus mådde inge bra, hostade som ett as, hostade så jag kräktes, de va mindre mysigt då allt jag ätit dagen innan kom upp, hehe usch usch!
Låg hela dagen i går nästan och kunde inte sova och sen efter några timmar kom ju huvudvärk, nänä mindre bra dag.
Men den slutade bra hehe, grilla korv & så pommes till det, Lars & Skog söp å va fulla å knasiga, och självklart vart dom kåta på perras "motopsykel" han byggt i skolan en gång, ska ta bild på den med någon gång i dag haha den e ju sååå ful! =P
På kvällen drog Lars & Skog vidare för att ta bussen till Falun &för att dra på krogen, Reine & Jonas var här dom ölade dom med så ja... Perra körde in Reine till krogen vid 23tiden i går kväll, sen efter det körde vi hem Jonas.

Sen var Perra o jag helt själva så ja då vart de myspys och sen sov vi nån timma innan Reine ringde och ville bli hämtad vid bussen perra åkte å hämta honom & körde hem honom jag sov vidare iaf.

Har vart på väg till duschen ett tag men fastnade här då jag började skriva blogg :)
Perra ligger och kollar....anime?? heter de så?
Nä nu ska jag gå ner och duscha.
Ahh fint väder ute i dag med får se om de blir grilla för 3:e dagen i rad elelr om de blir pizza?
Vi e så slöa =P


Ha en bra dag allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0