BESLUTSÅNGEST!!!!!



Som fan dessutom, Mia vill på Peace & Love, vilket jag med vill, först pratade  hon om att hon skulle dit med sin kille å folk, men nja blev väl inte så, så då har vi pratat lite om det, hade vart jäkligt kul, men de e ju så sent på kommet 3veckor innan liksom, känns extremt stressande... jag vet inte alls vad jag ska göra, plus att jag känner jag har en del andra grejer att göra mitt i allt också, men jag vet inte, vill ju men timingen kunde vart bättre, man ska ha tält, stormkök,mat,sovsäckar, dricka osv, osv.
Nja fan jag vet inte.
Plus att hade ju hoppats älskling skulle gått med mig på det med, men av nåt konstigt sammanträffande då Mia & jag snackade om P & L så skrev Pune till henne på msn, och då hade han sagt att han,Reine,Perra mf. skulle gå så ja då ska väl min kära gå med dom då???
Jag vet inte.
Sen e de en del grejer som kom upp i skallen nu... som faktiskt känns som det är som så, kan inte skriva vad men de känns bara så jäkla fel på ett sätt.
Jag vill inte vara........det... för de känns lite som så?
Eller?


Ja vi får se vi skulle fundera under helgen, men i vilket fall annars kommer det ju fler gånger, e ju itne sista festivalen på jorden liksom hehe, kommer fler inte bara p & L utan de finns ju fler andra festivaler i hela Sverige.
Jaja man dör ju itee om man inte går på det, har ju klarat mig hela mitt liv utan förr så hehe =P



Men som sagt f et äcklig & jobbig beslutsångest över hela grejen, jag gillar inte ångest!
Jag blir stressad och det tenderar till ont i magen, inte bra. :(


Nänä ska steka lite blodpudding nu.

Ha de gött hej!




Trött & mår illa!



(14:25:31)

Sovit halvkasst i natt vaknat en massa gånger.
Nu är vi precis hemkomna från Borås, skulle till tandläkarn med Natalie plus hon skulle kolla "skolavslutningskläder".
Nu e vi bara hemma snabbt och jag ska slänga i mig potatisgratäng nu, för sen ska vi åka till Götet och hämta Andreas vårt nya fosterbarn som ska flytta hit i dag.

Har mått illa 3 dagar i rad nu, fattar inte vad det e, tror iofs det är att jag känner mig stressad varje eviga dag, varför vet jag inte... plus att nu e de start på min "röda vecka" mindre kul, skulle inte förvåna mig om jag drabbas av migrän nån av dessa dagar!
jaja jag uppdaterar väl mer sedan, nu ska jag slänga i mig käk!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(18:28)


Ja jag får väl uppdatera lite nu dåm slängde i mig käk men undertiden vi käkade så blåste det in en massa mörka moln, så mamma blev orolig att det ksulle bli åska, och hundarna i vart fall Eros & Timon blir hysteriska när det åskar, så jag fick stanna hemma, skönt det i och för sig, så jag snacka lite emd Obbe, sen ringde jag älskling, men blev inte mycket prata då han täckning va kass :(
Väldigt bajs tyckte jag men tror jag ska försöka ringa honom snart igen och se om det blivit nåe bättre :)

I morgon kommer Obbe på eftermiddagen och slaggar över till fredag & på fredag kör mamma oss till tåget i Borås som går kl 10.05 tror jag, nu när jag kom att tänka på tåget, glömde ju faen hämta ut biljetterna i dag, inge brådska så sätt, så tar väl det på fredagen istället då, men had eju vart skönt att haft dom i näven redan i dag, men ja e man glömsk så är man =P
Sen på fredag blir det tåg med Obbe upp till Dalarna, träffa älskling & annat folk på lördagen sen, blir nog trevlig skulle jag tro :)

Sen blir det hem färd på måndag, hade gärna stannat längre, men Obbe behövde vara hemma på tisdagen elelr hur det nu var, men men snart hoppas jag att jag har körkortet i handen och då flyttar jag ju äntligen, till ett rött hus ute i skogen hos min Dalmas <3
Spännande spännande :)

Ja jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, förutom att på måndag/tisdag börjar mitt "nya liv" ännu en gång, hhe nu har jag ju slarvat med ätandet, mat, kakor,chips,läsk osv.
Men det ska bli ändring på det, då jag i går ställde mig på vågen och upptäckte att jag gått upp 2kg.
Och som alla vet är jag inte fet, men magen är inte den jag hade för några årsedan, skulle itne tacka nej till om det var som den var då =P
Ja vi får se haha, jag dör ju inte av lite extra på sidorna om man säger som så =P

Nänä nu får det vara slut på skrivandet, nu ska jag ringa min "Babyface" :)


puss!



Ännu ett inlägg.



Ja då sitter jag lite framför burken igen, smälter lunchen lite, blev lite makaroner med riven parmesan över & efter det en banan, blev mättare än beräknat haha!

Har legat ute och solat lite och läst lite teori också, men då det blåste gick det inte jätte bra, så när min mage slutar känna sig proppmätt ska jag antingen gå ut i stugan och lägga mig & läsa elelr lägga mig i soffan i tv-rummet.
Känner verkligen motivationen till att plugga teorin nu, men det e ju bra det :)
Får man hoppas man fixar teori-skrivningen på första sen då =P

Jag tror jag fick lite färg av att ligga i solen, märks de få gånger man vart ute i solen då den kikat fram nu under veckorna, och av resultatet av min solning idag, tar jag av mig förlovningsringen så är de då en vit rand där, hehe ser ganska fult ut =P

Blir visst ingen teori läsning nu ändå, mamma vill jag ska fixa potatisgratängen nu i förtid, för sen hinner vi inte för vi ska med på Ellas & Danijels Kyrkansbarntimmar-avslutning, å jag blir väl den som åker på att skala potatis....
Jag HATAR att skala potatis, så jäkla trist, å så mååånga kilo potatis man fick skala under skoltiden gör ju inte saken bättre haha!
Aja jag får väl göra detta då...

bye!


uuuh...



Vart vaken i 30min ca nu, å jag vaknade oupp mådde illa som fan faktiskt =(
Så jag tog mig några rejäla klunkar läsk, då Sara lämna en hel flaska fruktsoda hos mig i fredags, hehe jag tackar för det.
Sen låg jag och "mådde bättre" så nu är jag uppe och ska strax få i mig lite frukost..
KÄnner mig inte på topp i dag, detta är en dag då livet bara känns meningslöst och man känner sig totalt ensam & urblåst i huvudet.
Gillar inte såna hära dagar, haft 2 jäkligt störda drömmar nu det senaste också som jag tycker vart skitjobbiga!
Det är jobbigt att känna så när man vaknar och egentligen hade velat vaknat upp efter en god-nattsömn.

Som i dag, somnade hårt som fan tillslut i går, sen vaknar man upp med fett illamående &  just de känslorna & tanken efter nattens dröm...
Näää irriterande!

Nu ska jag äta frukost, och sedan plugga plugga PLUGGA!


Ha de gött hej!

Inge vettigt.


Har egentligen inget vettigt att skriva, jag är seg, inte gjort något vettigt i dag alls.
Käner mig helt oduglig & värdelös haha!
Eller jo jag diskade förut =P

Jag & mamma ska nog till Borås och handla lite snart tror jag.
Nu ligger bilder sen i fredags uppe på http://maizan.bilddagboken.se

I veckan blir de plugga teori flitigt och övningsköra vidare så att jag snart kan vara klar med skiten.


nu ska jag inte sitta här så mycket längre till...måste göra något känenr mig rastlös :(





Söndag.



Ja då var det söndag, hela min dag i går gick till att ligga bakis, fan inte mått så skit på länge, blev spyfärdig så fort jag reste mig, och ja spya blev det ett antal gånger, jag va verkligen helkass i går, och tanken på att dricka nu kommande helg fick mig att må ännu, sämre haha, men kan bero på den saliga blandningen alko i fredags och mycke shottar hehe :P

Men det var riktigt trevligt :)
Nelly Sara & Jag var vakna till efter kl 6 på morgonen i går, hade riktigt nice, kommer upp bilder på bilddagboken & kanske här, antingen senare i dag eller så får det bli i morgon.
Folket åkte hem runt kl 12 i går, efter de låg jag och mådde dåligt fram till kl 18.30 på kvällen hehe,då kunde jag med att äta en pytteliten bit mat, efter det låg jag på soffan helt död, runt kl 20 gick jag ut och bastade ur mig de sista ångorna, låg i bastun i 1timma ca.
Jäkligt gött var det hehe sen efter de glodde jag lite på tv, kl 00. började The Rock på tv, gick ut i stigan för att kolla, somnade på soffan så missade halva filmen, men jag vaknade 30 min innan slutet, tänkte att de va ju skit bra att jag inte missa slutet, men ja de gjorde jag ju ändå somnade nog om lika fort igen haha, så vaknade jag precis när nästa film började, snopet, men då kravlade jag mig upp ur soffan och lade mig i sängen och somna med det samma.

I dag blir chill, ska försöka orka med ridning i dag med, i går fanns inte en chans för mig attt jag skulle palla det hahaha!

Tack för en bra fredag och att resultatet visade sig i den värsta bakfyllan på länge haha!
Nä fan de va trevligt som fan, tack för besöket :)




Min fredag är räddad! :)



Precis när mamma och jag skulle åka till Fritsla för att hämta min my littlepony jag vunnit på tradera för några darar sen ja då ringde mobilen, det var faktiskt Sara som ringde, och dom ville komma upp på besök, hehe så ja blev glatt överraskad och tackade ja till besök :)
Sedan kom jag på att vi har lite öl ingen dricker  (sån öl farsan inte tycker om) som jag kunde bjussa lite på och lite cider, då vi ändå ska till tyskland snart igen antar jag och köpa mer innan Finlandsfrämmat kommer i sommar hehe =P

Så ja som det verkar blir det Sara + pojkvännen Andreas, Nelly & Eddie & Eddies kompis.
kan bli trevligt det tror jag nog, skit kul att dom kommer hit :)
Faktiskt en glad överraskning, jag som faktiskt tänkte lägga mig tidigt i dag, men nope inte då.
Ja bli nog musik, tjöt & lite alko, helt enkelt kanon :)

Sen ringde Mia i dag föresten, också en ganska glad överraskning då jag tänkt ringa henne själv i dag och fråga nät fan vi skulle ses så jag kunde ge henne hennes present, men glömde såklart av att fråga det, men vi snacka en jäkla massa om allt möjligt, och snackade faktiskt lite om att om vi ska dra på Peace & Love i år hon ville också gå på det, så ja de kunde väl vara kul tyckte jag :)
Vi får se vad som händer, För jag å Perra snackade ju med om det, så jag får hoppas att han med ville dit som sagt :)
Men det hoppas jag ju han vill :)

Nänä nu ska jag ge Cherie sin medicin dricka ur min cider och kanske ut med hundarna innan "folket" anländer.


ha en bra kväll gott folk, jag är övertygad om att min blir trevlig i vart fall :)



Fredag.



Regnig tråkig dag, men jag känner mig på bra humör :)
Vårt nya fosterbarn som ska flytta hit snart kommer i dag och ska stanna till söndag, och han fyllde år i förrgår så då blir det alltså tårta i dag :)
Gött mos!
Fan alla här hemma fyller ju år i maj ju!
Mamma,jag,barnen, Timon :)

Ska läsa lite teo sen när vi käkat också.
Blir pannkakor till lunch i dag, så jäkla gött, en riktig tjockis dag :)
Ska nog gotta mig med en lite rödvin i kväll :)

Sen får vi se om Obbe kommer förbi i morgon, hade ju vart trevligt med lite påhälsing av någon :)


Va till borås i dag, köpte ett par snygga "skor" ta 3 betala för 2, så jag fick dom av morsan, fast för halva priset då för de va ett av dom dyrare paren, så ny ryker min sista 100lapp på kontot och jag ligger på noll!
Men ja snart är det pengar i kassan igen hoppas jag :)

punkt slut .




Duktig! :)



japp i dag ahr jag då vart duktig tycker jag, jag har matat hundar, vart ute med hundar på morgonen.
Pluggat teori på datan, lagat lunch, dammsugit, vart ute och ridit i 1½ timme, och har nu suttit i tele lite med Perra, Obbe,Roccas & En jag vunnit en auktion utav så ska hämta auktionen i Fritsla i morgon förhoppningsvis :)

Blir bara Obbe & jag till Dalarna nästa helg, men vad gör de, de blir nog bra, stackars Roccas som så gärna ville med, men men det kommer fler tillfällen att åka till Dalarna ju va fan haha!
Ska boka tågbiljetterna i kväll tror jag, så nästa fredag bär det av, plus att vi drar väl hem på månda/tisdagen vi får se.
Blir nog bra, man slipepr i vart fall åka hem med bakfylla :)

Fan ridturen förut va suverän, eller ahhh ridtur va det inte riktigt heller, red till mestadels på gårdsplanen, och en liten sväng till "vändplatsen", men 1½ timma red jag de va kanon svettigt som fan dessutom, varmt som ett helvete...stekande sol =p
Men ändå nice :)

Nu ska jag sätta i pommes i fritösen för farsan e ute & grillar revbensspjäll :)
Mums!


Ha de gött!

Ingen ork.



Känns inte som jag har de minsta ork i kroppen i dag, varför vet jag inte men hade hellst av allt sovit hela dagen lång... men det går ju inte för sig direkt om man säger som så.

Gick upp vid kl 9, käka frukost kollade lite på nätet, gick ut med hundarna, gav hundarna mat, och nu så har jag precis dammsugit.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men vill som sagt egentligen inte göra ett skvatt, men ska väl läsa teori och faktiskt ta tag i detta nu då det snart är dags för teori & uppkörningen...
Man får verkligen mer motivation till att läsa nu...faktiskt hehe.
Och det är ju bra. ;)

Ska försöka hinna/orka att rida båda hästarna i dag, för blev ingen ridning alls i går.
Njae orkar inte skriva mer, e jäkligt trött bara.


hej då alla munterjökar!



Faen då.

 


Inte nog med att det är upp & ner här, så ja kom en lite dålig nyhet, Kenny ringde förut, han blir inte med till Dalarna på Seaside 29/5 =(
Han håller ju på att pluggar å så, och han har ju självklart ett stort prov bara nån dag efter den helgen vi ska iväg slutprov tror jag det var till o med, plus han skulle jobba extra natten mellan söndag/måndag, och då går ju ännu en plugg dag bort, men jag förstår självklart ska han plugga gärnet så han klarar det!
Mycke viktigare än att parta hela helgen, de e bra bästis fortsätt så, jag håller tummarna för att du ska fixa provet :)
Så blir de party någon annan gång efter det hehe :)
Tråkigt att han inte blir med men som sagt det kommer måååånga fler gånger. :)

Så vi får se hur det blir, blir nog tåg upp då istället för bil...då planerna var att vi skulle åka i Kennys bil...
Men de löser sig hehe, tåg funkar ju det med :)
Och nu återstår det ju att se om Patric & Roccas blir med, fast blir dom inte det, så bangar i vart fall inte Obbe & jag, vi åker då en sväng till Dalmasarna ändå =P
Jag tror då de blir kul i vilket fall hur det än blir :)



Ja... nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mera!
Men denna dagen kunde inte fått en att känna sig mer nere än vad jag gör nu!
Den började ganska bra med Ullared osv.

Men sen gick det bara käpprätt åt helvete!
Sen blev jag smått irriterad på en till grej förut men jag orkar inte hänga upp mig på den, men tyckte inte de va spec kul i vilket fall...
tänkte väl bara "Jahopp..."
Jaja allting löser väl sig, jag vet inte, orkar bara inte alls.
Orkar inte ens tänka på det för då känns det fucked up!


Men det som absolut besvärar mig mest och får mig förbannad är "han"
Jag kan bara inte sluta fundera!
Jävla skit!
Ett skott mitt emellan ögona skulle han ha!
Så jäkla fult & elakt gjort!
Ingen tanke på....alls över huvudtaget!
Svin!




Tillbaka till helvetet?



Ja det känns som så just nu, för allt börjar gå åt helvete igen, inte för mig men för resten av denna familjen.
jag pallar det fan inte, den ena kommer väl köra ihjäl sig tidsnog om den fortsätter som den gör.
Den andra sitter i sin likgiltighet och glor!

Jag fattar fan inget vad i helvete e det för fel på er!
Det går ut över mig med fatta det då era jävlar, jage trött på detta, ni bara ställer en jäkla massa krav på er själva och för mycket jobb...det är en del som resulterar i detta helvete som brakat lös...ännu en gång.


Om ni bara kunde göra som jag tänkt på många gånger, tror fan ni hade mått så mycket bättre av det!



Sen så jag e pissed off på de jäkla äcklet, jag hatar dig fan och för var dag som går hoppas jag du ska göra ett fett jäkla snedsteg så allt går åt helvete för dig.
Så att du sitter där ensam utan något eller någon!
Du är inte värd detta landet!
Du är inte värd dom!
Ditt svin!





Jag är arg, nu ska jag gå ut!


Hejdå!



Tisdag.


Jaha vad har jag gjort i dag?
Jag har vaknat 8.45, gick in och åt frukost, sen vet jag inte vart ute med hundarna, läste lite teori, kollade X-men 3.
 Har väl bara drivit runt nästan, käkat ris med parmesanost-sås och tomat :)
Faktiskt riktigt mumma:)
Och jag tycker då det är kul att exprimentera med mat :)

var ute och red för nån timma sedan också, det var ganska trist för Zacken va super mega slö & trög i dag, sen så skavde ridbyxan av någon konstig anledning så sömmen nära knät skavde faan, så de va mindre skönt, sen blev jag trött på en slöhög till häst så efter 20-30min sadlade jag av och lät honom traska tillbaka in i hagen igen till Galle :)

Har percis kollat lite på Miami Ink, och nu vet jag inte vad jag ska hitta på :(
Min bevakade auktion på tradera går inte ut förrän runt kl 22, och jag har ju inte bestämt mig än om jag ska buda...
Men den "soffan" är ju sjukt snygg!!!!
Tror jag ska buda, men vet inte, kan bara inte bestämma hur jag ska göra...för den kommer ju säkert gå över 2000kr?
Så då blir det att nalla utav mitt sparkapital...
Ja vi får väl se hur det hela artar sig :)

Ja just det ja ringde till Vägverket för att boka teori & uppkörning, men de var ju kö... på 6 minuter sa dom, så jag väntade i 10min sen orkade jag itne vänta mer för skulle ju rida också innan det blev försent, men ska ringa i morgon igen hade jag tänkt :)
För nu fan vill ajg få detta gjort!
Så jag kan ta mitt pick och pack, sticka härifrån och bosätta mig lite emr norr över, mer exakt i Baggo/Bjurs uppe i Dalarna hos min Dalakarl, mitt Babyface...Skrotnisse...söt... min älskade.
För jag börjar känna begär av att få bo under samma tak som honom.
Jag är
totaly redy for that!
Gått över 3 år, och nu känns det inte mer än rätt, det känns som om det är nästa drag nu i livet och jag längtar ihjäl mig!
För då blir det verkligen vi 2 på riktigt, varje dag!
Sen hur det ska gå ja det har tiden att utvisa, det blir nog bra :)
Så jag hoppas det blir körkort fort fort efter jag bokat tid :)
Och jag tänker då inte meddela en jävel, om, när eller hur det gått.
Utan det får ni lista ut själva antingen här eller på min bilddagbok!
haha!


Nu ska jag surfa in på min bevakade auktion och se hur det ligger till.
sen ska jag knapra äpple och kolla lite mer på tv.
Gjorde föresten nåt mindre bra, försöker ju hålla mig borta från stora portioner mat, chips & godis.
Jag gjorde fel i dag, jag bara mölade i mig en Kexchoklad!
Det var dumt gjort, och jag fick lite skuldkänslor för det =P
Men de va gott =P


I morgon blir det föresten Ullared/GeKås...
Men jag e totally broke så jag kan inte handla ett skvatt, stackars mig :(
Aja jag klarar mig :)
Får hoppas mamma kan bjussa på en Cd skiva kanske, om jag ser jätte förlägen och liten ut :)
ja vi får väl se!


bye bye!

Orättvist!



Jag fattar verkligen inte!
Hur i helvete andra ska bestämma åt nån annan vad dom ska göra!
Han ska bestämma, bara för han vill att det ska vara så så ska det bli så!
Dom har inget att säga till om liksom.
Dom vill ju inte ens!
Såg bara nyss hur dom känner för det, dom bryter ihop.
Jätte ledsna, utan en talan, för han vill att dom ska det och då är det så punkt .

Det e bannimej inte rätt!
Jag blir så jäkla förbannad, jag känner hat!
Det gör fan ont, ont att se hur jäkligt dom tycker det är!




Nä fy fan, det blir ju typ som tvång?!
För inte fan säger dom så eller är ledsna för inget!?
Eller?


Fan ta de jävla systemet, hur i helsike kan det vara så?!
Jag är förbannad!





-



Jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på i dag, satt och kolalde efter lite jobb i dag både uppe i Dalarna & här hemma, för kan va bra att ha nåt tills körkortet är fixat, jag börjar bli rastlös av att gå hemma, det var det enda sköna med praktiken, att man hade något att göra.
Visst jag får fortfarande lite inkomst, som tur är, och arbetsförmedlingen har jag inte hört av alls efter praktikens slut.
Är mer än trött på arbetsförmedlingen, visst ibland är dom till hjälp och ibland e dom bara ena jäkla as!
Men man måste ju vara med i AMS för att få någon form av "inkomst", och det är ju bra, för pengar behövs, så länge jag slipper leva på soc eller helt enkelt gå helt utan pengar och behöva nalla utav mina besparingar, för dom vill jag ju ska gå till något bättre än typ "betala hyra här hemma"  och en massa annat onödigt, näpp besparingar ska man ha nytta av till annat, inte leva för pengar man sparar OM man har/kan ha inkomst.

Inte jag i vart fall, jag e så sparsam så, och jag vet då redan vart lite av besparingarna ska gå till :)
Och det är nödvändiga saker ;)


Jag tror jag ska ut & rida snart, det är min sysselsättning om dagarna ut på rid tur, visst är väl bra det, sköta om pollarna, komma ut i friska luften osv.
Sen läsa lite teori ska jag också läsa hade jag tänkt, lite lite om dagen :)
Får försöka hålla minnet färskt :)

Jag får tacka Emme för en super trevlig helg ännu en gång, kommer bli ensamt & smått trist att behöva rida ut själv igen :(


jaja gott folk nu ska jag sluta babbla och försöka göra något vettigt utav denna dagen, ska nog tvätta lite med kom på att jag ahr en stor påse med tvätt jag skickade ner i källarn i går =P


hej då...






Söndag, helgen är slut.



Jaha ja då var helgen så gott som över, vart en riktigt trevlig helg måste jag få säga :)
I fredags blev det bara att inte göra ettskvatt, lade mig hyfsat tidigt, för hade absolut nada att göra :(
Blev inte träffa bästaste Kenny, för han hade itne tid, plus fom skulle fira hans syster som fyllt år... helt klart förståeligt, plus hade han kommit hade det blivit för sent.
Tråkigt att inte ses, men det blir ju att vi ses snart ändå, så va fan =P

I går kom Emme vid 10.30 då hade jag vart vaken 30min så jag satt och käkade frukost när Emme kom =P
Efter frukos bar det av ut och vi greja polalrna och sen begav vi oss iväg på en ridtur i det fin fina vädret :)
så jäkla rätt :)
Prat prat ännu mera prat :)
Super trevligt, sen så gjorde jag tårta till gamla farbror Timon som fyllde 10 år i går :)
De va nice :)
Så sen vart det tårta också, efetr det var det ännu mer snack och sen på kvällen blev de grillat, klyftpotatis fläskfile, sallad & vitlöksbröd :)
Sen ännu lite senare offrade jag mig för Emme som ville se Eurovision, jag som itne kollat på de sen jag av 16 haha, nja de va väl ingen höjdare men det gick ju och titta på så där satt jag och smuttade på mitt rödvin :)

Efter att vi sett alla bidrag och sett Norge vinna hela skiten, ja då gick vi ut i stugan bäddade ner oss och snackade massa grejor i 2 timmar, hehe mycket intressant :)
Sen vart vi trötta och slö så då sa vi "go natt & hej då"  :)

I dag gick vi upp lite efter kl 10, käka frukost...gick ut med hundarna och efter det var det bara rykta & sadla hästar och ut på tur igen :)
en trevlig tur i dag med i det fina vädret, sen efter det, buda jag lite på tradera för säkerligen min sista 100lapp på kontot haha!
illa va fan!

Sen kolla vi på tv och där på gjorde jag middag, sen var det dags för Emme att bege sig av hemmåt. :(
Men ja kanon bra helg, super trevlig och härligt att komma ut på lång tur med pollarna & Emme :)

Och jag som inte uppdaterat förrän i dag ska då lägga in en bild på gamle Timon som verkligen är gammal "farbror" nu =)




       GRATTIS PÅ 10ÅRS DAGEN VÅRAN TIMON! :) 
                                          (16/5-2009)



Trööök!


Jag har det jäkligt trist, sitter och äter våran supergoda "Makaronotte"som mamma & jag gjorde, det blev över så det är min lunch i dag :)

Gjort lite "körkorts teo" på datan, och nu sitter jag och bläddrar på nätet igen!, för jag har så trist har inte ett skit att göra, jag DÖR AV TRISTESS!!!! 
jag har inget liv!
Gah döds trista dag!

Aja fan ska äta upp min mat & sen drar jag fan ut och pysslar med hästarna, det är bra tidsfördriv faktiskt :)
Och oftast blir jag på bra humör :)
För nu e jag tjurig över min icke händelserika dag, finns väl disk att diska, men fan helelr att ajg vill diska, jag är för lat för det i dag, dessutom är det tristare att diska  än att inte göra något alls :)





Mums :)

Jag ville ju sola!



Fredag i dag :)
Gött som fan :)
Blite chilla hela dagen, hade tänkt jag skulle solat lite, men ack nej, det kom en massa små moln kom i vägen om vart annat, så fick väl solat 10 min, tack för det!
Fan för några timmarsen va himmlen helt blå utan ett moln på himmeln men nu e de massa små moln över allt, jag stör mig!
Fan när jag praktiserade på Strands ja då va de, klarblå himmel och sol, inte ett moln på himmeln hela dagarna i 1 månads tid, men så fort praktiken va slut så har de inte alls vart lika varmt, vart lite rugn då och då nu, vilket i och för sig är bra då det innan dess inte regnat en droppe.
men jag vill ha fint väder nu, jag vill ha stekande sol, klarblå himmel så jag kan ligga ute & stekas lite!

Mamma & pappa e på begravning i dag, så dom är någonstans i Lilla Edet, pappas kusin hade dött nyligen så dom är där nu, Ella & danijel är hos sin pappa & Natalie vet jag inte om hon skulle med någon kompis hem eller om hon & kompisen dyker upp här hemma snart då dom slutat skolan?

Va rätt trött i går, ringde Kenny igår när jag gick ut till stugan och skulle stämma av och se om han skulle komma förbi i dag, men han visste inte riktigt, vi får se hur det blir.
Sen efter samtalet låg jag och fundera över ridvägar osv då Emme kommer på lördag och det säkert blir massa ridning :)
Men ja jag måste somnat helt enkelt, så i morse såg jag att Perra hade ringt.
Har inte ringt upp honom än.... inte orkat...bara ren lathet....inte bra =P
Men ska väl slå min kära pojkvän en signal snart, eller sen :)

Föresten armen gör inte så ont som jag faktiskt trodde, det ömmar lite lite i vissa "vinklar" annars så känns den helt okey, och skönt är ju det :)

Nu ska jag faktiskt käka en bit kladdkaka om inte den sista biten är uppäten av någon annan? :)






Typiskt.



Jepp hade ju ont i ryggen i förrgår & i går (lite lite i dag med) efter att galle blev skrämd som jag nämnde i tidigare inlägg, så hade väl sträckt mig eller något då... men var ju så gott som över i dag.
Så i dag när vi va ut på tur, så var han osäker/rädd för en "Kör sakta, akta vårabarn-skylt" som antagligen e helt ny, för den fanns inte där på den vägen då när Emme & jag red den vägen förr förra helgen...
Så gick itne att få honom att gå framåt så jag hoppade av och skulle leda förbi honom, gick lite fram till skylten för att visa att det itne var någon fara med den, men självklart var skylten lite "vinglig" så när jag la handen på skylten så vinglade den lite, tro på fan att häst jäveln blev skraj eller?
Jo då han skulel tvärvända och jag höll hårt kvar i tyglarna, nästan på att lyfta från marken då Galle var mer eller mindre på väg att ställa sig på bakbena, men han lät bli, så jag tappade tyglarna då han nästan vänt hela varvet runt, men han stannade och stog stilla så tog ett nytt tag i tyglarna och lede honom förbi skylten, och hoppade sedan upp, så ja efter en okey ridtur och väl hemma kände jag att armen ömma lite...
Så ja jag tror jag ahr lite värk att förvänta mig i morgon då jag säkert sträckt armen nu haha!
Tur att ryggen hann bli bra innan nästa sträckning kom till pass haha!

Och som gräddan på moset så nyligen när mamma & jag var ute med hundarna, så stog de en gubbe & hans tax och pratade med farsan vid garaget när vi kom runt hörnet från "kvälls-pissen" med hundarna, tro de eller ej, men jag höll Cherie i den "ömma"armen och hon reagera inget först men så fick hon för sig att fan den taxen ska jag skälla på så hon gjorde ett ordentligt ryck till utfall mit den lilla taxen och började skälla, och då knäppte det till i armen och brännde till som fan, ont gjorde det, och jag blev mer än pissed off på Cherie!
Så var bitter en stund efter det =P

Men nu e de ok, armen ömmar bara i vissa rörelser, och jag hoppas det inte e allt för mycket värre i morgon, så som det var med ryggen dagen efter incidenten då hade jag faen värk i ryggen när jag vakna :(

Mamma & pappa kollar Eurovision songcontest, eller hur det nu stavas...
Å d esuger så jäkla trist har inte kollat på det eller Melodifestivalen  på 6-7år, jag avskyr det bara, så kasst!
Sen kan det bero på att musiken inte passar min smak för det mesta hehe!
Så ja jag sitter här framför burken, och tjötar lite med Emme & Roccas på msn.

Gjorde föresten en super-mega-god kladdkaka i dag, å fan vad kletig den var :)
Gött som fan, den är så gott som uppkäkad, känner lite skuld, måste nog baka en ny i mon om Kenny kommer då, jag sagt att jag e så grym på att baka kladdkaka, så han vill ju ha "upp till bevis" så har ju mer eller mindre lovat att han ska få smaka min "berömda" kladdkaka någon gång, så i mon hade ju passat fint, men som sagt den är ju så gott som slut så får kanske slänga ihop en ny i mon om karln dyker upp???


Nä nu vetti fan vad mer jag ska skriva....
Ska kika lite på Tradera/ Ebay och lyssna på lite musik :)






 

Grå dag.




Japp det är grått & trist ute, och regnar gör det också, skit trist, vet inte riktigt vad som händer i dag...
Måste i vart fall få bokat teori & uppkörning innan slutet av veckan känner jag, jag vill!

Blir nog inte mycket gjort i dag, måste föresten till Arbetsförmedlingen och lämna in en lappsom ska till Försäkringskassan som ska skrivas på, så jag får ut mitt aktivitetstöd denna månaden...
äger 200kr månaden ut så de e ganska knapert i kassan :(
Men jag klarar mig nog.

Helgen ser ganska planerad ut, Kenny kommer antagligen i morgon ( vet inte riktigt hur det blir då jag inte hann/komihåg att ringa honom i går efter jag kom hem från Arto & Marie)
Men får hoppas han kikar förbi, hade vart trevligt var ett tag sen jag såg karln nu.
Sen på lördag kommer Emme :) och stannar till söndag :)
Då blir det massa ridning och utevistelse, ska bli nice :)

Jäkligt nice när folk kommer på besök någon gång, Kenny & Emme är väl dom som har minst ont utav att ta sig hit?
Känns i vart fall så...

Men ja kul med besök från 2 polare under samma helg, ganska ovanligt om man säger som så :)
Och jag är glad :)

I går var en slapp dag, satt mycket vid burken, lagade lunch och var ute på en ridtur med Zacken.
Sen hände väl inte mycket under dagen...
Åkte till Lindome för att hämta My little ponys som mamma ropat in till mig och min pony samling :)
Så innan vi hämtade dom så kikade vi förbi Arto & Marie, blev bjudna på pastasallad och glass :)
Det var kanon gott :)
Så vi var väl där i 3 timmar eller nåt, riktigt trevligt, vi blev bjudna på Sandras student också, så får väl se om vi kommer iväg på den eller inte, hade vart nice, gratis mat e aldrig fel eller hur? haha! :)


Näää nu orkar jag faktiskt inte skriva något mer, och vet i och för sig inte vad jag skulle skriva mer heller så.
Jag får sätta punkt här tror jag :)


ha de gött....hej!


Lunch! :)



Gjorde super god lunch till mamma,mig,Ella & Danijel förut :)
"Tomat salsa" med pasta & parmesan :)

*Tomater
* Hackad röd chili
*Vitlök
*Lök
*Färsk basilika
*Salt & peppar 





Så här såg resultatet ut :)




Aj aj...

Vaknade med riktigt ont i ryggen, skulle gå upp 8.45, men orkade det verkligen inte så kom inte upp förrän 9.30.
Ont i ryggen efter gårdagens ridning antagligen, när jag va ute på en sväng med Galle på moronen/förmiddagen, så när vi va på väg hem mötte vi 2 bilar, den första bilen var inga problem gick förbi hur snällt som hellst, helt orädd...
Men när han sedan såg att det kom en skåpbil liknande bil som var större och var blå vit, blev han skärrad, backade krånglade och nästan ställde sig på bakbenen, så överraskad/rädd blev han...
Men fick lugnat hoom och han vågade gå förbi bilen.
Tror jag spännt eller sträckt mig i ryggen då... inge vidare skönt kan jag lova.

I helgen när Älskling, Obbe,jag & Roccas va på Saras fest så snacka Perra om Seasidefestivalen, en liten "lokalbands festival" i Falun sista helgen denna månaden, de tyckte jag,Obbe & Roccas lät som en kul idé, plus vi tänkte vi skulle fråga Kenny också om han ville emd på det, så i går smsa jag Kenny och fråga om han hört nåt från Roccas, för Roccas fick i uppdrag att vidare förmedla till Kenny, men jag hann visst före, så i går efetrmiddag ringde Kenny, och vi snackade ltie om Seaside, och som det ser ut nu e alla sugna på en liten tripp till Dalarna för lite party & band som spelar.

Blir liksom "Punefestivalen-gänget" som reser till Dalarna för fylla & musik ännu en gång :)
Fint tycker jag!
Blir jag & grabbarna ännu en gång, blir nog kanon!
Får se om någon mer åker med upp oxå, så blir vi ju full bill hehe,vi får se hur det bir :)


Sen hopaps väl alla vi 4:a att de blir Punefestival till slutet av sommaren med, det e grabbarna fett sugna på inklusive jag, för förra året va kalas ju!
Japp hoppas!
Jag håller tummarna för dig Pune att det blir i år igen :)


Nu ska jag käka frukost, börjar bli hög tid för en bit mat i magen :)
Får nog bli lite stekt ägg tror jag :)






En bild från förra årets punefestival :)
Kenny Roccas & jag :)





Måndag morgon...



Så där ja nu har jag vart vaken i 30min, ganska segt, sovit lite skumt, vaknat en jäkla massa gånger i natt...
Sitter här och kikar lite nu, men ska strax käka frukost sen ska jag ut & ta en ridtur :)

Så det är alltså hög tid för frukost hehe :)


ha de gött! hej!

12-13timmar bil.


Japp bar av till Dalarna 5.30 i morse och vi var framme vid 11.30 tror jag, så det tog runt 5 ½ timma att åka dit, och samma tid hem.
Mycke trevligt, träffa Älskling & storebror Mikael, pappa fick köpt motorcykeln av bröderna Rapp, stannade på lite kaffe också, men allt va kanon, förutom vädret, de regnade i Baggbo =P

Jag tror jag ska sova snart, e ganska trött sov lite på vägen men nja inte tillräckligt tror jag =P
sov 3timmar mellan freda-lördag och 4 timmar mellan i går & i dag...
Så det kan va dags för sängen snart tror jag =P

Ska kolla klart på den kassa filmen på 3:an sedan blir de sängen...måste bli =P


Sen måste jag tillägga att jag saknar min fina Dalmas massor!
saknar dig!




natti natti :)

GOD MORGON!


Jajjemen uppe innan tuppen, hehe, vart vaken 1timma nu, när klockan är 05.15.
Bär av uppåt Dalarna med Pappa, Natalie & Ella, vi ska köpa motorcykel av Perra & hans bröder!
Ska strax åka nog.
Gött jag e morgon pigg så detta e inga problem :)
Så har gjort baguetter till oss alla 3 :)
Ska bli trevligt att träffa bröderna en sväng igen, men allra mest trevlig att träffa på älskling igen =P eftersom han åkte hem i går.

Nu ska jag drapå mig jackan och pysa ut i bilen :)






Hej hopp ha en bra dag!

Grattis på födelsedagen Mia!



Japp ännu en brud som blir snäppet äldre i dag!
Grattis Mia på födelsedagen!


Och ja gårdagen var riktigt lyckad, åkte på Saras fest med Älskling, Obbe & Roccas fick vi med oss också!
Jäkligt nice fest!
Orkar itne skriva så mycket, är det något som ligger i folks intresse finns vilde uppe från igår på Http://maizan.bilddagboken.se

En kul grej som hände e i morse runt 4.20 när Perra & jag kom hem var att, jag ringde in på morsans mobil plus ringd epå hem nret, men ingen svara och jag ringde då mer än 1 gång hehe.
Så ja Älskling och jag kom väl fram till att vi kunde sova i hans bil, emn de va otroligt hårt och obekvämt, så jag kilad ein i stallet & upp på hö-loftet, bäddade med ett nästan oanvänt flis-täcke som är Galles, var mycket mjukare att sova på hö än nerfällda säten i bilen hehe.
Vart lite kyligt men ändå mysigt :)
Inte varje dag man sover på hö-loftet ju :)


nänä ska hjälpa mamma packa upp mat påsarna nu!


Ha en bra dag allesammans :)










Då var de bestämt!



Japp japp, det blir Angered och Saras fest i kväll, en stund i vart fall, sen i går var det tal om att vi skulle ut på stan med Olof (Perras kompis), så får se om det blir så men de hade vart riktigt nice :)
Ja vi får se, men blir väl att träffa lite folk i dag i vart fall :)

Ska bli kul att träffa Nelly,Sara & Deras respektive pojkvänner :)
Spännande :)
Ska snart kliva i duschen är det tänkt, Perra ska minsann duscha han med, skönt att ha någon som kan skrubba en på ryggen, så gött!

Obbe ska agera taxi åt mig & Perra med dessutom verkar det som, så det kan ju li nice, ja vi får väl se om det blir av och "Obbastian" får låna sin mors bil dessutom hehe :)
Och Roccas den jäveln =P... han svarade inte på mitt sms i går om att de va lugnt att han hängde på, tycker ju han skulle det.
Men jaja de kommer fler gånger hehe.

nänä party i kväll, lite alko och chilla, känner itne för nån alko alls egentligen... fortfarande inte emd andra ord, men ja, de hinner säkert ändra sig efter 1-2cider? =P


Nänä duschen kallar!
Gött gött!


hej då!


Grattis Sara 22år i dag!



Ska börja mitt inlägg med att berätta en riktigt nice födelsedagspresent jag glömt nämna, för förra fredagen då jag drog till Helle efter Valborgsfirande fick jag ju min födelsedagspresent i förskott :)

Fick ett spel må tro =P
Sanning & Konsekvens =P
Så det tycker jag vi ska spela snart de verkar ju kul, tur det e alkohol inblandat, får fanns några pinsamma konsekvenser måste jag säga, mycket involverat med "inslag av sex" haha!
tack Helle, det blir spela av någon helg fram över tycker jag :)

I dag är det Saras 22årsdag, är bjuden på fest dit men jag kan absolut inte bestämma mig om jag orkar gå på det faktiskt, visst tråkigt men sant, vet inte ens om jag e sugen på alko...
Ja vi får se hur det blir e ju några timmar kvar tills kvällen :)

Åkte föressten till stan med Älskling & Obbe i går :)
Vi åkte först hem till Obbe för att hämta upp honom, satt där ett litet tag...drack kaffe :)
Sen åkte vi mot staden, men då kom vi på att fan klockan e runt 16-17 rusningstrafik?
Nja så vi ville inte chansa så ställde oss faktiskt i Mölndal, och med tanke på att vi va i Mölndal svängde vi förbi Alex :)
Tänkte att de kunde va kul att se hur det var med Alex & hur det var med lilla Tara om hon vuxit sen sist:)
Det hade hon minsann :)
Ja riktigt kul att träffa Alex & Lillan  en sväng :)

Sen tog vi oss vidare in mot Götet, shoppade lite present till Sara dessutom.
Efter lite lite shopping drog vi upp mot Chalmers upp till Perras kompis Olof och hämta Perras mössa som han glömde när vi va dit & söp lite för någon månad sen :)
Så tjöta med honom ett bra tag...trevigt trevligt :)


Orkar inte skriva mera...
Får väl tillägga och erkänna det som så att jag i går på väg in till stan fick mig en stor besvikelse på vägen in.
Ja jag kände mig grymt besviken faktiskt....




Nä nog om detta, städa blir det nu, och känna efter om jag känner för fest i dag.
Löser sig, löser sig :)


Sen vill jag säga att Älskling var värdenns gulligaste i natt...
Allting blev bara så jäkla jobbigt!
Och jag mådde inge vidare...
Tack söt för att du finns!










Trist dag :(



Äkta skitväder ute måste jag säga, grått, disigt & regnigt, så jäkla tråkigt!
Så jag & Söt vet inte riktigt vad vi ska hitta på :(
Hade de vart bättre väder kunde man vart ute i det fina vädret, gått på picknick, åkt till stan, tjatat med sig Perra på ännu en liten ridtur kanske =P

Men fan får väl se i värsta fall får de bli hyrfilm & popcorn tycker jag hehe :)
Ja vi får se helt enkelt, eller kanske fråga Perra om vi ska åka en sväng till VÄröbacka å beställa tattoo tid till mig?
Börjar bli dags för en till nu till hösten tycker jag :)
Är sugen på det faktiskt :)

I går kväll va vi föresten ute och fiskade, gick ner till Rydal & metade nere vid de små båtbryggorna :)
Gick väl inte nåe vidare, jag fick en fisk på kroken, men dne hoppade självklart av innan jag fick upp det, perra fick med napp han fick upp fisken, han svingade upp den med sån fart att fisk & krok hela köret svingades mot mig, så vände mig om i all hast, fisken hoppade av kroken och ner mellan bryggan & gräset, så den hamnade i vattnet ändå den hade ordentlig tur :)

Efter de blev de inte mycker mer napp, men de va mys iaf, vi var väl ute i nästan 2½timma :)


Nelly ringde föressten i går, festen hos Sara skulle ju vara på fredagen(i morgon) tydligen...
Jag som trodde de skulle vara på lördagen, men aj tur jag fick info om rätt dag hehe :)
Vet i och för siginte helt säkert om jag har någon lust att dra på festen, visst hade vart kul att träffa Nelly & Sara, men nja förra festen hos Sara på Halloween den va ganska tråkig, plus att Sara som sagt att hon ville träffa mig och att hon ville att jag skulle komma på festen...
Ja då... hon pratade & var med mig 5 min ibörjan av festen sen va hon med sina nya polare, inte spec kul.
Så jag vet inte om jag har ust denna gången på fest.
Men som sagt hade vart kul att träffa Sara & Nelly ändå, plus deras pojkvänner hehe.

Men ja får se hur det blir i mon.

Nu ska jag krypa ner i soffan hos söt och kramas! :)

Ha en bra regnig dag!



Tisdag.





I går var älskling och jag i Borås, vi strosade runt på stan, köpte med oss goda baguetter från Subway och gick och satte oss i en park & mumsade i oss dom :)
Sedan bestämde vi oss för att gå på bio, blev X-men Volverine, dne var riktigt bra faktiskt.
Sen kom vi hem, och då hade farsan precis satt på en film så då kollade vi den med, sen gick vi ut i stugan, lite mys & film igen, men orkade inte kolla den filmen så ja...jag somnade och gick och lade mig i sängen medans Perra "kollade klart filmen"
Vaknade 3.40 och ingen söt låg brevid mig och jag frös massor då jag bara hade en tunn filt, då Perra hade täcket i soffan, han hade somnat från filmen och sov på soffan med dessutom, så gick ut & kissa & väckte honom sedan :)
Så fick i vart fall sällskap till sängs och en varm & go pojkvän, det e verkligen kanon det :)
Kärlek & värme :)

Frågade om filmen slutade bra, men näpp visste han inte för han hade somnat innan dess :)
I dag ahr vart lite slappis dag, kollat film, lagat mumsig mat med söt :)
Sen så har jag faktiskt äntligen fått upp älsklingen på hästryggen :)
Kanoners!
Jätte kul, och det gick ju så sjukt bra med dessutom :)
Perra var riktigt duktig, Zacken med får jag väl lägga till, berömma honom lite med :)

Nu sitter vi vid var sin dumburk & surfar tror jag hehe =P



En bild på älsklingen & Zacken :)









Söndag 3:e maj.

Japp då var väl helgen så gott som över kan man säga, i fredagskväll gjorde mamma & jag smörgåstårtor till i går, satt gjorde smörgåstårtorna och drack cider, riktigt chill var det, började vid 23.30 och vi var klara 01.45, men de va kul ändå :)

Sen i går 2:a maj var det ju min & mammas födelsedag :)
var nice, fick en ny prenumeration på Scandinavian tattoo magazine, en bok, ett lila linne & massor med My little ponys som mamma ropat in på tradera till min sammling hehe :)
Hehe kul kul, inte många som fyller 23 som får My littlepony i födelsedags present hehe :)

Sen kom emme vid 13 tiden i går, fick en fin tekopp utan henne :)
Perfekt, älskar dricka te ur ordentligt rejäla muggar :)
I vart fall, vi gick ut och grejade i ordning hästarna och var ute och red i 1-1½ timma, de va så gött & kul :)
Måste bli av snart igen :D
När vi kom hem från ridturen hade Älskling anlänt med, kanoners :)
Så sne blev de kanon smarrig smörgåstårta & tårta :)
Så de mölade vi i oss, sne satt vi ute och tjöta massor :)
Mycke trevligt :)
Tack Emme för besöket, kul att du kom, inte många som gör som sagt, men de va hur kul som hellst :)

Sen när Emme åkt, chillade Perra & jag glodde lite på tv, käkade mer smörgåstårta senare och sen gick vi och lade oss ganska tidigt, lite myspys & så blev det ju :)
Så somna nog inte förrän vid kl 2 någon gång.

I dag her vi kört Natalie till sin ridning i Sätila, och medans hon red gick vi på skogspromenad :)
De va ganska mys det med :)
Sen satt vi på gården utanför stallet och väntade att dom skulle rida klart ute i paddocken, satt och tjöta och slöa oss :)

Nu e vi hemma vart hemma ett tag, ätit en bit smörgåstårta och nu ligger Perra läser en "tv-spel tidning" och jag sitter vid burken och skriver blogg :)
Hoppas han e klar med tidningen snart, jag e kel sugen så ska tränga mig ner i samma soffa och gosa ner mig brevid honom starx :)


I kväll blir det grillning och så ska älskling och jag ner till Viskan och fiska lite hoppas jag i vart fall att vi gör :)
Vi pratade ju lite om att göra det i vart fall :)
Mys så blir nog ta med lite öl/cider & sitta ute på en av bryggorna och fiska :)


Nu ska jag kila på toa och sen ner i soffan hos min goding :)


ha en bra söndag gott folk :)


hej hopp! :)






Efterbliven dag =P





Ja går dags kvällen blev inte alls som väntat, skulle ju dricka vin, äta ost & kex med morsan.
Men 19.30 fick jag ett sms "är du i gbg?" utav John, så smsa lite och John tyckte jag skulel komma å dricka med honom å folk o slottskogen.
Så jag gjorde mig i ordning på 20min, men fan när jag va klar upptäckte jag att bussen gick 20.10 och klockan va då 20.00, inte en chans att jag skulle hinna till dess, hade ju inte packat proviant va fan, och inte käkat.
Men mamma va schysst som fan och körde mig ända till Lindome, där ifrån tog jag tåget till Götet & sen spårvagn till Linnéplatsen. :)
John stog i kö för att köpa käk på gatukök, stog å snacka där, sen drog vi till folket i slottis, satt å snacka å hade trevligt.
Hade ringt Micha när jag satt på tåget till Götet, så han kom ju till slottis han med, med råge på allt hade han tappat bort sina polers men hängde med oss då, jäkligt trevligt, har ju inte sett Micha på 2 år och John har jag nog inte sett på 1-1½år, så de va riktigt kul.

Senare drog vi hem till Micha drack lite till, blev lite segt men jag & John traskade vidare, in mot staden, sen kom vi överrens om att dra hem & slagga hos honom, hade svårt att läsa busstidtabbellerna på fyllan så vi fick nog till slut och tog taxi ut till Backa.

Kom dit svepte 2 glas vatten sen va de bara somna tungt som fan.

Kl 8 i morse gick jag upp för att ta första bussen hem som gick kl 9.15, så stack ut till busshållplatsen där John bodde, väl på bussen in mot centralstationen kollade jag min busstidtabell då, tro på fan att jag självklart klantat mig, de e ju röd dag i dag, dvs bussarna går som en söndag och då går första bussen hem 11.15.
jahopp vad skulle jag göra fram tills dess?
Gick och köpte en burgare på Burger king, chansade och smsade Helle sen, hon va vaken så drog dit i 2 timmar kolla tv & tjöta :)
Mycke trevligt :)

Inte haft nån jätte farlig bakfylla, skönt som fan, bortsett från en stund mitt på dagen då jag fick äckligt illamående, och mådde bajs, men fick mat i magen låg ute & solade en stund och sen sov jag en ½timma :)

Nu e jag ganska "återställd" hehe, ska basta och dricka några cider på det, ska bli chill :)


Nä fan en trevlig Valborg med andra ord.



I kväll blir det göra smörgåstårta, för ,morgondagens födelsedag :)
och i kväll/natt kommer Perra med :)
Fint, lite närhet låter som ljuv musik i mina öron :)
I need :)

Ska strax ut i bastum med dessutom :)
Gött ska de bli att få svettas lite :)


Ha en bra afton gott folk :)
Pussar!





RSS 2.0