Hem-hemma...i Kinna.



Jaha då var jag här igen på västkusten.
Jag tror det behövs några dagar...
Vila upp mig.
Blev glatt välkomnad av alla 5 hundarna, sen letade jag upp katten Nisse, och ja tjock som alltid :)
Sushi kom precis in, vi har vart ute med hundarna precis så hon stog vid ytter dörren när vi kom tillbaka, också tjock katt =P

Annars händer inget i afton, jag ska sova snart, för jag känner mig inte riktigt pigg på att sitta uppe länge till, jag e helt slut  & jag e trött.
Ska sussa på en madrass på golvet i köket elelr datarummet hade jag tänkt, jag önskar mig massor med hundar som vill dela en 80 madrass med mig =)

Annars så med min vanliga otur de senaste gångerna jag åkt tåg, antingen råkar jag sätta mig i en tågvagn där det finns skrikande småbarn/bebisar...eller så dyker dom upp efter vägen och sitetr i just det...sama vagn sm jag.
så inte blivit mycket sova på tåget denna gången heller.
Jag förstår inte hur jag alltid har den oturen?

Jag satt där på tåget i vart fall, med mitt bakis-ansikte, då jag drack ut hela flaskan vin i går kväll, så hade jag ett smått illamående i några timmar, men det lättade efter jag suttit på tåget ett tag, hade dessutom tagit en fika på tågstationen innan det var dags att åka, så mumsade i mig en ostfralla & en kopp cuppecino (elelr hur det stavas) det gjorde susen!

Föresten så sov jag som en kratta i natt, trodde det skulle bli en hyfsad nattsömn med lite vin som sällskap til somnen, men icke, vaknade av ett högt tjut kl 5 i morse satte mig upp i sängen, med hjärtklappning och var skit rädd, det var brandlarmet!
Men då det inte tjöt mer än en gång så lade jag mig ner igen, emn då började brandlarmet ge små pip ifrån sig, självklart DÅLIGT BATTERI!!!!
Jag fick lik förbannat gå upp ta ner brandvarnaren och ta ur batteriet, men som grädda på moset, min nacke va stel, jag hade ont tog ett tag att somna om....jaja that´s life.

Nu ska jag kolla tv med morsan ett litet tag sen blir det sova.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0