Klippning i morgon! :)



Jajjemen i morgon blir det haircut!
Det ska bli gött, klippa bort de slitna och förnya frillan lite, blir väl uppklippt å så som alltid nu de senaste gångerna.
Ska väl spara utt till långt hår någon gång, men det får bli när allt de gamla "färgade" slitna och tunna håret blivit avverkat, men måste ta de lite i taget eftersom annars måste de klippas för lång bit hehe.

Alltså klippning i morgon :)
I dag då?
Vad har hänt i dag?
Inte speciellt mycket, åkte till willys med mamma innan kl 8 i morse för att vara bland dom 500 första att köpa kaffe för halva priset och daimtårta för 5 kr styck plus 2 x 300g chips påsar från Willys :)
ja vi var ju bland de 500 första att plocka på oss de blilliga varorna och betala, så d eblev ju bra det :)

Sen efter de kom vi hem fixade doggisarna och efter de lata vi oss vid tv´n och kollade Topmodel säsong 4 :)
Sen efter de läste jag en bok jag börjat läsa som jag fick i födelsedagspresent, den är väl sådär, väldigt väldigt många namn att hålla red apå i boken så de e ganska rörigt så kan inte bestämma mig om den är bra eller dålig men känns som den inte e sådär jätte bra, börjar ju trots allt närma mig mitten av boken och tycker fortfarande allt är en enda röra, kanske itne så spännande då hehe.

Bästis är upptagen i helgen med!
Dumma karl!
Ville ju träffat på honom innan jag flyttar, ja skit var det med det!
Man kan inte alltid få det som man önskar haha!


Är dock sugen på nåt sköj i morgon innan jag ska flytta till Dalarna på söndag :)
Ja får väl se om det dyker upp något trevligt :)
Det löser sig säkert :)
Har ju fått mina pengar från försäkringskassan nu så nu kan jag ta mig lite var stans om jag vill, men ändå är det ganska tomt i plånboken om man tänker på skulden till morsan o farsan på 2200kr och återbetalnings skulden till Försäkringskassan då DOM gjort fel men kommer på det ½år senare!!!
Jävla as!

Efter helgen ser det ut som om Älsklingen & jag blir katt ägare, det blir åtminstone en katt, vi har ju fortfarande inte bestämt om vi ska ha en elelr två stycken.
Vi får se, den förs säkert på tal i afton :)


Jag skulle egentligen behövt packa lite i dag men nja fan bara inte orkat, tänkte åkt och beställt tid för tattoo i dag med, men sket i det, ångrar mig lite med tanke på att jag är fett sugen på tattoo, plus Thorleif brukar ha ganska lång väntetid också, men aja får se får ta det en annan gång :)



Nu ska jag sluta pladdra massa nonsens.
Ska surfa lite och se om jag hittar någon tilltalande frilla att ha som mall för klippningen i morgon=P









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0