åka hem-hem, lämna bilen till pappsen =P



Ja i morgon syr vikosan ner mot Kinna ännu en gång, denna gång ska vi lämna kvar bil-faan åt farsan =)
Då bilden har vart dum och inte startat som vi vill.
Dock har Perra & Micke grejat med bilen dagen efetr dom grejat var den fortfarande cp, men nu i 2 dagar har den startat som vanligt..skit skum.
Men för att inte riskera fler raseriutbrott från Perras & min sida och en bil som aksnke inte funkar i höst/vinter istället så har vi beslutat att lämna bil-faan hos kunniga pappa, och är det nåt glapp/el fel någonstans så får det bli verkstad eller nåt.
Pappa kan & vet vad som skall göras =)

Fungerande bil är ett måste i Baggbo.
hoppas på att få låna bil under nästa arbetsvecka i vart fall, vi får se de löser sig nog.

Har haft ont i magen/äggstockarna de senaste dagarna, mamma tuta i mig att de kan ju vara "äggstockinflammation" ringde vårdcentralen i dag...och ja mer rimmligare svar gick itne att få haha, att man inte tänkte på de själv, har ju vart utan p-piller i 2 veckor...för inte fått fatt i barnmorska-ungdomsmottagning för nytt recept... så jag har gått utan piller...

Så barnmorskan sa: jaa det låter som om du har en helt vanlig ägglossning och att din kropp håller på att ställer om sig till vanligt igen.

haha så ja jag har ägglosnings värk och är öm.
Inte värre än så =P


Har packat väskan lite smått för morgondagen, jobb på clas först sen hemfärd, blir nog att Rebecka hakar på oss ner för att åka vidare till falköping eller hur det var =)
kan bli riktigt trevligt =)


yeye nog om det.
ha de gott allesammans tack & hej=)



Just det PS.

Fick skit god mat när jag kom hem från jobbet, älskling hade gottat till det och lagat råstekt potatis, bearnaisesås, marinerat kött & sallad =)
Mumma var det!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0